reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

Ej, fajnie jest posiadać tyłek a nie tylko płynne przejście pleców w nogi. Ja żałuję tylko tego że mi właśnie tyłek spadł sporo w ciąży, a taki fajny miałam ;) 50kg to mało jest, kiedyś tyle ważyłam i nie uważam że wyglądałam fajnie ;) Ja bede celować w okolicach 60kg, ale to 26kg mniej niż teraz. Dłuuuuga droga przede mną.

z moimi ksztaltami to wszystko schudnie a dupa zostanie, o to sie nie martwie:D

reklama
Carmella ja 160 wiec mozesz przybic piatke;)

No i czekam na foty :D
Cudna Zmijka Marcelek Twoj :-D Jak tam noce? tez co 2h karmisz? a jak Ci sie podoba teraz Twoj biust? duzo wiekszy?

tez co 2 godziny:) w dzien teraz mu sie przestawia i czasem sam wola nawet co 1,5 h a czasem co 2,5 h bo nie da mu sie wczesniej wcisnac:) cycki fajne, okragle, moglyby takie zostac na stale:D

No no czad i w dzien i w nocy;-)
A co do cyckow to ja wlasnie nie chce miec duzych...czekam na moment kiedy zmaleja po ciazy...

Ja licze na to z ejak urodze to zrzuce sporo kg i na pewno na jakas diete bedzie trzeba przejsc zeby osiagnac wage max 60kg bo przed ciaza wazyłam 67 przy wzroscie 162cm. Zobaczymy czy sie uda, bo ja zawsze miałam brzuchol wystajacy i duze cyce. Marze o tym zeby biut zmalał do rozmiaru B,C. :tak:

reklama
kugela - 90% kobiet ma źle dobrane staniki i często po wizycie okazuje się, że trzeba o 10 zmniejszyć obwód i z miseczką o dwa rozmiary podskoczyć, więc Ollena nie jest wyjątkiem;-)

Do góry