reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!UWAZAJ NA SIEBIE!!!!! NIE strasz nas..martwię sie, czy wszystko ok już?Jestes pod stałą opieką lekarzy prawda?
Lalafu-witaj w naszym gronie!-Oczywiscie, jak wszystkim pozostałym-życze"zafasolkowania"Pozdrawiam!!!!!!

reklama
Lana, dzięki za dobre słowo.
Lalafu- witaj w naszej ekipie ;) Pre testem się nie sugeruj, słyszalam od wielu osób, że mało wiarygodny. Poczekaj "cierpliwie" jeszcze trochę, trzymam kciku żeby @ nie przyszła i okazało się, że masz w sobie fasoleczkę.
Dziewczyny, coś mnie 'nosi" po całym domu, a powinnam leżeć :-[ umrę z nudów i nerwów na tym L4 :(
                 idę spać, dobranoc :)

Dorka, chyba rownocześnie wysłałyśmy wiadomość ;)
dzięki również za wsparcie. Już wszystko dobrze, jestem pod opieką lekarzy, niestety, bo nie są przyjemni :( Na kontrolę będę chodzić już do swojego gina, czuje się nieźle, tylko martwi mnie, bo nadal krwawie trochę, tak jak na @ a nie spytalam lekarzy czy może @ pojawić sie wcześniej bo jak wychodziłam ze szpitala to tylko plamiłam. Ale to pewnie znów moja wina :-[ bo zamiast leżeć to ja łażę po domu. Ale już się kładę. Dzięki za troskę, papa :)

Kasiu(ja Cię nie wyganiam), ale MARSZ DO ŁÓŻECZKA! :laugh:pilnuj się i dbaj o siebie!!Niczego nie bagatelizuj!!!
Cmokasy dziewuszki..ja zaraz  ;)zmykam do ksiazek..

Kasia178-w tej chwili do łóżka i nie ma chodzenia-dbaj o Siebie i szybciutko wracaj do zdrówka i do nas oczywiście.Buziaczki Pa PA!!!!! :laugh:

Dorka tym razem to my wysłałyśmy równocześnie wiadomość.Dobra dziewuszki Wszystkim Wam życzę kolorowych snów ,idę do ślubnego.PA PA!!!! :-*

u nas tez sie dziś rozpadało..i ze mną odwrotnie-dzis miałam świetny humorek ;D..a jak swieciło słoneczko..cisnienie tragiczne i..fatalny humor samopoczucie.. ;D..Ach ta natura ;)-kobieca

reklama
KASIENKO sorki straszne ,musimy cierpiec ale wiedz że wkoncu to się połaci. Dbaj o siebie rybenko!!! ;D Caluski OLIWKA Witam Lalafu ,a jak tam cycuszki bola , zrob teścik z rannego sik .Trzymam kciuki.

Do góry