reklama
LANA
Fanka BB :)
DZIEWCZYNKI POMÓŻCIE NIE WIEM CO MAM MYŚLEĆ-wczoraj miałam dostać @ i pużnym wieczorem na papierze toalet.zauważyłam zabarwiony śluz na czerwono pomyślałam ,że to własnie ta wredna @,ale od tamtej chwili nic więcej nie poleciało ani kropelka.Jestem strasznie zdenerwowana ,zrobiłam rano test ciążowy paskowy,który zakupiłam na Alegro u Ewy Analityk no i niestety wyszedł negatywny -więc co sie dzieje? może te testy są do niczego a może ja trochę przesadzam i może ta @ sie rozkręci i poleci -rany już nie wiem co mam myśleć -napiszcie mi coś -proszę.Już miałam nadzieje ,że zaszłam -ale test negatywny.
B
Barbara
Gość
A jeszcze co do kwasu foliowego, to łyka się go do trzeciego miesiąca ciąży.
LANA
Fanka BB :)
Oliwka dziś mam 31dc.i nic ani kropelki a cykle mam zawszwe 28-29dniowe.Czytałam na innym forum[nasz bocian],że test mógł mi nie wyjść ,bo niektóre dziewczyny też miały takie przypadki,a gdy zrobiły po tygodniu to wyszedł pozytywnie.Postanowiłam poczekać do poniedziałku i jeśli ni epokaże się @[mam nadzieje ,że nie]to ide z samego rana pobrać sobie krewke na beta hcg.podobno to najpewniejsza metoda.Można zwariować.Trzymajcie za mnie dziewczynki piąstki aby to była upragniona "FASOLKA".Pozdrawiam .
reklama