reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Jak dobrze ze jestescie...
Dziekuje wam za pocieszenia i przykro mi ze i wam sie nie udalo w marcu...;-( No coz mamy juz kwiecien...Moze teraz nam sie uda. chociaz ja zastanawiam sie czy nie dac sobie spokoju na jakis czas...Jestem juz tak potwornie zmeczona stresami zwiazanymi z owulacja objawami ciazowymi i @ ktora nieproszona sie pojawia...Zreszta cala rodzina przezywa i czasem mi ich zal...Zaczelam powaznie myslec o metodach niekonwencjonalnych ale to na razie plany ..jak przemysle i zastosuje to dam znac...

pozdrawiam...

reklama
Majeczka, głowa do góry :laugh: mam nadzieję, że w końcu i my doczekamy się upragnionego szczęścia. Trzymaj się ciepło, papa :)

IZABELKA z tym alkocholem to jest tak ,że nawet w ciąży mozesz wypić małe piwko,nie codziennie oczywiście[dobre na nerki] lub lapke wina najlepiej czerwonego.W ciąży nie mozna napewno pić spirytusu i innego alkocholu wysokoprocentowego.Wszystko oczywiście z umiarem i sporadycznie -ale o tym sama napewno dobrze wiesz.Pozdrawiam.

Izabelka- nie dodałam ,że przed ciążą jak ją planujesz i jestes w trakcie starań z tym alkocholem jest podobnie.

Witam w tak słonecznym dniu. Pogoda wymarzona na spacer. Dziękuje wam za rady, od razu lżej mi się zrobiło :laugh: W przeciwności do was, mi nic nie jest, nic mnie nie boli itd a to już 23 dc. No cuż... trzymam za was kciuki pozdrowienia i milego dnia ;)

Lana, gdzieś wyczytałam, że potrzeba nam 40mg kwasu foliowego. Ile bieżecie? Bo ja kupiłam na początek vitaral, a tam jest tylko 0,2 mg. Ktoś na forum mówił, że bierze kwas foliowy. Rozumiem, że można go dostać w aptece. ale może wiesz, czy na receptę. I.

reklama
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogę sobie z wami pogadać:) Nikomu jeszcze nie mówiłam, że z mężem się staramy o dzidziusia-a to taka radość. Pomyślałam, żeby nie zapeszać. Na pewno zadawaliby pytania: no i jak? już? A jak nam się nie uda, to bedzie nam przykro się tłumaczyć. Więc super, że was mam:) Buziaki dla wszystkich starających się!!!

Do góry