reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Dzięki Wszystkim za radę!!! Teraz już nie mam krwawienia tylko niewielkie plamienie. kontaktowałam się z lekarzem powiedział, że czasami może się tak zdarzać, ale po 2-3 cylklach z terapią duphastonem powinno się wszystko unormować !!! Od dziś zaczynam łykać Folik !!! Ciągle mam nadzieję na zaciążenie "naturalnie" gdzieś w najbliższym czasie !!! Mam nadzieję że wszystko się uda tak jakbyśmy tego pragnęli, choć wiem, że to wszystko nie jest takie proste!!! Ale tak patrze na te Wasze posty, niektóre się już cieszą bo niedługo będą mamami, a niektóre tak jak ja dopiero czekają !!! Życzę Wszystkim powodzenia i mnóstwo pozytywnego myślenia, bo to jest bardzo ważne !!! Pozdrawiam Magda :)

reklama
byłam dzisiaj u ginki
zdziwiła się czemu nie ma jeszcze okresu i tak smiesznie mówiła hmm cosik sie tu porobiło że nie chce wyjść ;)owinna byc mzrobiła mi usg dopochwowe i powiedziała że powinna być miesiączka, ale wszystko tam w środku jest w porzasiu więc się uspokoiłam
no nic czekamy na okres do końca tygodnia i jak sie nie pojawi to niestety będę musiała brac antykoncepcję
mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego i ze bedzie ok

Drogie staraczki!
Czy ktoras z was moglaby mi podac lacinska nazwe kwasu foliowego? Chcialabym zaczac lykac go juz teraz al zeby go kupic tutaj (w angielskiej aptece) musze znac jego lacinska nazwe. Pod nazwa leku na opakowaniu lub ulotce jest przewaznie napisana malymi pochylymi literkami. Z gory dziekuje za pomoc! ::)

reklama
Do góry