reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Rusalko trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

Drimsik- jeśli to 8 i nie masz na wyjście zrób szybciutko zdjęcie i usuń przed ciążą - potem może być problem

Jestescie PRZEKOCHANE!- ŚLICZNIE wAM DZIEKUJĘ!!!

Postanowiłam wytrzymać do jutra z tescikiem..dzis mija 33-34 dc...a to najdłuższy cykl jaki miałam ....łojoj..w przeciagu roku:)(conajmniej)..bynajmniej dłuższego nie pamietam:)..zazwyczaj 31-33dc..bądz krótsze....Obudziłam sie dziś pełna wiary o 4.30:):)..oczywiscie na toaletę:)..siusiu:) ::)..i nic nic nic...Był luuuuz do dziś..teraz juz jest dużo wiary i lęku........oby nie przyszła@!!!

Wiem,że to może nie zbyt ważne, ale ja zrobiłam teścik, w dzień swojego najdłuższego cyklu, czyli 34dc wyszedł mi negatywny, miesiączki nie miałam, myślałam może to stres, ale po 8dniach znowu zrobiłam i okazało się,że fasolek już był :) Powodzenia Rusałko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam serdecznie.

Od 2 latek szykujemy się z mężem do starań, ale po drodze było sporo problemów z moim zdrowiem. Ciągle jakieś infekcje, aiemia, z której długo wychodziłam na prosta, a teraz po zrobieniu badań zalecanych chciałabym wiedzieć czy można zacząć starania (badania robiłam na własne życzenie, więc nie bardzo ma mi je kto zinterpretować, dlatego też piszę tutaj by zapytać czy czas starania zacząć? :-)))

Różyczka-igG stwierdzono >200JU/ml, pozytywny >15 JU/ml

Toxo M 0.194, negative
Toxo G 0,5, negative

CMV M ujemny
CMV G ujemny <4UA/ml

Pozdrawiam
Joanna

Asiu idz najlepiej do ginekologa :) On obejży wyniki ...zbada cie i wyrazi swoja opinie na temat twojego zdrowia :)i czy twoj organizm juz jest gotowy aby być domkiem dla fasolki :)

życze szczescia:)
Pozdrawiam

a ja chciałam się pochwalić, że łykam już folik, zrobiłam już część badań (w zasadzie zostało mi tylko toxo i cytomegalia) i w czerwcu planujemy zacząć się starać - zobaczymy co z tego wyjdzie :D ::)

reklama
Do góry