reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Fajnie że jesteś.Witam chcę tu dołączyć
Mam córeczkę, synka i Aniołka w niebie. A teraz od listopada staramy się o kolejne dziecko, na razie nieskutecznie.
Myślę ,że mogę wiedzieć co czujesz .. ja mam 3 synów i 3 Aniołki w niebie..
My staramy się od końca października/ listopada tak już konkretnie… wcześniej w sierpniu mieliśmy „wpadke” ktora okazała sie być fałszywym alarmem , ale wtedy pojawiło sie takie „no cóż damy sobie rade „ a potem nastapił taki brak.. pustka i pomysł ,że może nie bedziemy sie zabezpieczać i co ma być to będzie i narazie nic nie ma
Cześć ja też jestem! Mam jednego synka urodzonego w 27 tc, teraz podjęliśmy starania o drugie dziecko strach jest duży o powtórkę, mąż ma żylaki powrózka nasiennego ale liczymy że się wszystko uda i w miarę szybko będzie dzidzia i to donoszona! właśnie zacząła mi sie także ten miesiąc też nie, może następny
Jotka_
Witaj! Dużo zdrówka dla Synka i męża! Nawet trudno mi sobie wyobrazić jak trudne są chwile , gdy dziecko jest wcześniakiem tyle strachu i niepewności.. jesteście bardzo silnymi rodzicami.. ja już wiem że każda ciąża jest zupełnie inna wiec mam nadzieję, że gdy już przyjdzie czas będzie u Was wszystko ok
Apropo @ chyba obecnie wszystkie bedziemy nastepny cykl przezywać razem
Apropo @ chyba obecnie wszystkie bedziemy nastepny cykl przezywać razem
Żołna
Co się stało że tak wcześnie rodziłaś?Cześć ja też jestem! Mam jednego synka urodzonego w 27 tc, teraz podjęliśmy starania o drugie dziecko strach jest duży o powtórkę, mąż ma żylaki powrózka nasiennego ale liczymy że się wszystko uda i w miarę szybko będzie dzidzia i to donoszona! właśnie zacząła mi sie także ten miesiąc też nie, może następny
dostałam infekcji, zaczęłam plamić, szyjka skrócona i zaczął się poród próbowali wyciszyć ale już było za późno o 3 dni tylko się udało opóźnić.. ogólnie to zawalił ginekolog, do którego już nie chodzę na całe szczęścieCo się stało że tak wcześnie rodziłaś?
Żołna
Rozumiem. Moja kuzynka dostała cholestazy ciążowej i urodziła w 23 tygodniu. Niestety jej synek przeżył tylko tydzień. Ginekolog zbagatelizował jej objawy i stwierdził że cholestaza w tak "wczesnej" ciąży nie występujedostałam infekcji, zaczęłam plamić, szyjka skrócona i zaczął się poród próbowali wyciszyć ale już było za późno o 3 dni tylko się udało opóźnić.. ogólnie to zawalił ginekolog, do którego już nie chodzę na całe szczęście
przykro mi u mnie też ginekolog zbagatelizował, bo z wyników wychodziło że”jest coś nie tak” a też nic nie zrobiłRozumiem. Moja kuzynka dostała cholestazy ciążowej i urodziła w 23 tygodniu. Niestety jej synek przeżył tylko tydzień. Ginekolog zbagatelizował jej objawy i stwierdził że cholestaza w tak "wczesnej" ciąży nie występuje
reklama
Jotka_
jo, ale dlaczego się tego boisz?Na pocieszenie powiem że kuzynka rodziła potem 3 razy i oprócz Aniołka ma 3 synków z donoszonej ciąży zawsze chciałam taką dużą rodzinę tylko się boje że już ciut za sprawą jestem
Ja znowu nie swojego wieku sie obawiam a różnicy miedzy dziećmi..