reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Witam chcę tu dołączyć ☺️
Mam córeczkę, synka i Aniołka w niebie. A teraz od listopada staramy się o kolejne dziecko, na razie nieskutecznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam chcę tu dołączyć ☺️
Mam córeczkę, synka i Aniołka w niebie. A teraz od listopada staramy się o kolejne dziecko, na razie nieskutecznie.
Fajnie że jesteś. ❤️
Myślę ,że mogę wiedzieć co czujesz .. ja mam 3 synów i 3 Aniołki w niebie..
My staramy się od końca października/ listopada tak już konkretnie… wcześniej w sierpniu mieliśmy „wpadke” ktora okazała sie być fałszywym alarmem , ale wtedy pojawiło sie takie „no cóż damy sobie rade :) „ a potem nastapił taki brak.. pustka i pomysł ,że może nie bedziemy sie zabezpieczać i co ma być to będzie i narazie nic nie ma 😂

Cześć ja też jestem! Mam jednego synka urodzonego w 27 tc, teraz podjęliśmy starania o drugie dziecko strach jest duży o powtórkę, mąż ma żylaki powrózka nasiennego ale liczymy że się wszystko uda i w miarę szybko będzie dzidzia i to donoszona! właśnie zacząła mi sie 🐒 także ten miesiąc też nie, może następny 😄

Witaj! Dużo zdrówka dla Synka i męża! Nawet trudno mi sobie wyobrazić jak trudne są chwile , gdy dziecko jest wcześniakiem tyle strachu i niepewności.. jesteście bardzo silnymi rodzicami.. ja już wiem że każda ciąża jest zupełnie inna wiec mam nadzieję, że gdy już przyjdzie czas będzie u Was wszystko ok 🙏🏻

Apropo @ chyba obecnie wszystkie bedziemy nastepny cykl przezywać razem :)

Cześć ja też jestem! Mam jednego synka urodzonego w 27 tc, teraz podjęliśmy starania o drugie dziecko strach jest duży o powtórkę, mąż ma żylaki powrózka nasiennego ale liczymy że się wszystko uda i w miarę szybko będzie dzidzia i to donoszona! właśnie zacząła mi sie 🐒 także ten miesiąc też nie, może następny 😄
Co się stało że tak wcześnie rodziłaś?

Co się stało że tak wcześnie rodziłaś?
dostałam infekcji, zaczęłam plamić, szyjka skrócona i zaczął się poród próbowali wyciszyć ale już było za późno o 3 dni tylko się udało opóźnić.. ogólnie to zawalił ginekolog, do którego już nie chodzę na całe szczęście

dostałam infekcji, zaczęłam plamić, szyjka skrócona i zaczął się poród próbowali wyciszyć ale już było za późno o 3 dni tylko się udało opóźnić.. ogólnie to zawalił ginekolog, do którego już nie chodzę na całe szczęście
Rozumiem. Moja kuzynka dostała cholestazy ciążowej i urodziła w 23 tygodniu. Niestety jej synek przeżył tylko tydzień. Ginekolog zbagatelizował jej objawy i stwierdził że cholestaza w tak "wczesnej" ciąży nie występuje 😢

Rozumiem. Moja kuzynka dostała cholestazy ciążowej i urodziła w 23 tygodniu. Niestety jej synek przeżył tylko tydzień. Ginekolog zbagatelizował jej objawy i stwierdził że cholestaza w tak "wczesnej" ciąży nie występuje 😢
przykro mi 😥 u mnie też ginekolog zbagatelizował, bo z wyników wychodziło że”jest coś nie tak” a też nic nie zrobił

Na pocieszenie powiem że kuzynka rodziła potem 3 razy i oprócz Aniołka ma 3 synków z donoszonej ciąży ☺️ zawsze chciałam taką dużą rodzinę 🙂 tylko się boje że już ciut za sprawą jestem 😅

reklama
Na pocieszenie powiem że kuzynka rodziła potem 3 razy i oprócz Aniołka ma 3 synków z donoszonej ciąży ☺️ zawsze chciałam taką dużą rodzinę 🙂 tylko się boje że już ciut za sprawą jestem 😅
jo, ale dlaczego się tego boisz?
Ja znowu nie swojego wieku sie obawiam a różnicy miedzy dziećmi.. 🙈🙈

Do góry