reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Chyba ze tak .Ja kiedys mialam gin u siebie w dzielnicy ale go zlikwidowali i teraz musze jechac do centrum ok 6 km i tam jest na zapisy i czeka sie ok miesiaca.Calkowity bezsens.Rozumiem ze jakas noramalna wizyta moze poczekac ale jak sie ma jakies pozadne zapalenie to co zrobic.Od reki przyjmuja tylko z krwotokami.Paranoja. :( :(

reklama
Dzięki Elżbietko ja Tobie równiez tego życzę z całego serduszka nawet nie wiesz jak bardzo bym sie cieszyła aby Ci się udało -a jakbyśmy tak razem w tym samym miesiącu to już wogóle byłoby superowo  ;D

u mnie jak by sie teraz udalo to dzidzi urodzlo by sie ok 17.05....ale tak jak ALEK ostatni miesiac probowalam bez testow owulacyjnych, a jak terqaz sie nie udalo to nastepony miesiac rozwiazania byl by CZERWIEC ;D...A CHCE TYLKO POINFOORMOWAC ZE OBOJE Z MEZEM URODZILISMY SIE W CZERWCU.... MOZE TO COS ZNACZY ;)

Patina trzymam kciuki- jak nie za maj to za czerwiec ;) musimy w końcu ujrzeć te II po tym jak ostatnio się nastresowałyśmy.. ::) a czuję, że tym razem... ;D

tzrymam kciukaski za pozytywne testowanko:)-ja obliczyłam, ze mój dzidzius ur by sie 12 maja:)a tatuś (tzn mój mąz):)jest z 21 maja:)-su-per by było-ach pomarzyć można;)

Ceśc dziewczynki!
To ja tez zapisuję się na czerwiec 2006 :)
Nie wiem co sie ze mną dzieje.
Ostatnio miałam cykle nawet po 34 dni a teraz @ przyszła niespodziewanie po 27 dniach.
Byłam tak zaskoczona, że pomyślałam nawet, ze to mogło byc samoistne poronienie bo tak wczesnie. Już sama nie wiem co mam myslec. Jak mi się tylko skończy ta wstręciucha to ide do gina i tym razem nie odpuszcze.
Aha i juz nie pracuje w tym supermarkecie. Nie wytrzymałam tego poniewierania. Nikt nie bedzie sie na mnie wyzywał.
Pozdrawiam Was kochane :* i trzymam kciuki za każdą :)

Witaj Dreams!!! Wkoncu sie odezwalas:) dobrze ze juz tam niepracujesz i zrezygnowalas skoro tak cie traktowali!! zdrowie jest wazniejsze niz pieniadze!!!:):)

Witaj DreamsAboutBaby. Przykro mi z powodu Twojej pracy. Jednak brawo za odwagę, rzeczywiście nikt nie ma prawa źle Cię traktować. W supermarketach jednak ponoć to codzienność. Szkoda jednak Twojego zdrowia. Z drugiej strony wiadomo zdrowie jeść nie da, a pieniążki jakiekolwiek zawsze się przydadzą. Wierzę jednak, że znajdzies niebawem coś lepszego. Powodzenia zatem w szukaniu pracy i staraniach o dzidkę! :)

reklama
Dreams!! w końcu sie odezwalas!! w sumie dobrze ze nie pracujesz w tym markecie, teraz bedziesz spokojniejsza, to penie od razu zafasolkujesz!! tego Ci życze z całego serca!!
ja tez sie pisze na czerwiec:), @ przyszła dzisiaj rano, cykl trwał 26 dni, cos sie skracają mi ostatnio. ale z drugiej strony szybciej nowa szansa na dzidziolka :)

Do góry