reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
do gina zapisalam sie na 14 października, jak by co to będzie w połowie nastepnego cyklu. zapisalam sie tez do endokrynologa, ale dooopiero na 8 grudnia!! i bedziemy sobie spokojnie żyli. zobaczymy co lekarz powie, nei chce brac na soją reke CLO! pójde z tym do endokrynologa, wpierw badania i dopiero ewentualnie CLO. chyba ze... :)
dzisiaj cały dzień latalismy po sklapach i zamawialismy mebelki, fajna sprawa, tylko kasa topnieje ::)

oj Agutej jak robila test i po paru sekundach juz sie wszystko wyjasnilo,rece trzesly mi sie i cala SIE TELEKOTALAM,kolezakna byla ze mna nie mogla uwierzyc wiec kazalm jej przeczytac wynik testu,bo mial pojawic sie + i / jezlei tak a jezeli nie to - i / ;D

Oj wierzę, że to wielkie przeżycie. Ja sama pewnie też sie będę trzęsła i płakała i czuła się jednocześnie szczęśliwa i bezsilna :)
Masz swoją kruszynkę. Dbaj teraz mocno o siebie i o nią :)

reklama
dziekuje, tak zrobie,oj duzo zmian nas czeka,ale na to dobrze,nasza rodzinka w koncu sie rozrasta ;D
a jak u ciebie moja kochan starania? ;D

dziekuje axxa ;)

Do góry