reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

reklama
kupilam dzis zl na zabkowanie calgel i jak smaruje dziaselka wiki to ona to odrazu zlize i polknie:szok:nie wiem czy to wogle zacznie dzaialac wy tez uzywacie jakiegos zelu na dziaselka???

Gratulujemy wszystkim uzębionym dzieciaczkom.
4_1_200v.gif

My używamy żelu dentinox, wypróbowałam na własnej skórze kilka innych, naprawdę na własnej, bo noszę aparat ortodontyczny i swego czasu badzo mi podrażniał policzki i dentinox dawał największą ulgę. Smaruje nim dziąsełka mojego Michasia parę razy dziennie w zależności od potrzeby. Bardzo się po nim uspokaja.

My tak jak Uleeczka mamy calgel.Ja smaruję nim smoczka i tak jej daję.DZiąsła czasami też ale żadziej.Ona też obrazu zlizuje go ,ale uspokaja się po mni. Raz tylko smarowałam dwa razy po 20 min.

Wiktori wyszla lewa dolna dwojka i gorna prawa jedynka ale sie zaczelo zabkowanie na maksa po takiej dlugiej przerwie hehe to juz mamy 5 zabkow:tak:

reklama
Do góry