reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

:-)Gratulacje dla wszytskich posiadaczy nowych ząbków!:-)

Majuśce widać maluni-bieluni-przebity rożek górnej jedynki, jutro powinien się ujawnić!:tak:

reklama
Oluni wreszcie przebiła się lewa górna jedyneczka-szła od miesiąca. Najpierw usłyszałam jak stuka o dolną, a teraz wyczułam palcem:-):-):-)

Gratulacje!
U nas wreszcie też ruszyło u Nataszy. Będą dwie górne jedynki! Lewa już może nawet dziś. U Igora też nie ma zastoju. Ma już 6 zębów a teraz jużprawie wyszedł 7 prawa górna dwójka.

GRATULACJE dla Zębaczy! :tak::-) Widze ze ostatnio na Wrzesniwokach jest jakis wysyp zabkow :-p:-D

Oliwka dziekuje wszystkim CIotkom za gratulacje :tak:U nas na razie wszystko stanelo na 8 zebach;-)Mam nadzieje ze wiecej tymczasowo nie bedzie wychodzic ;-) Choc Oli cos tam trze znow po dziaslach :eek::rofl2:

Dziewczyny, tak z ciekawosci, po ile zebow maja juz Wasze dzieci? Bo ciekawi mnie kto juz ma ich najwiecej :rofl2: Z tego co pamietam to Adaś do Madzi mial sporo zabkow.

U nas 7y wyszedł wczoraj , no i czekamy na 3 następne - bez większych radości, bo obie trochę już umęczone jesteśmy tym nocnym wstawaniem . Wytchnienia ....buuu nawet Emi nauczyła się gdzie jest maść i w nocy mi SAMA ją podawała, żeby posmarować :szok:

reklama
Do góry