reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

gratulacje dla oliwci 7 zabka:tak::-)
moja wicia ma dopiero dwa zabki na dole od kwietnia nic sie nie zmienilo ciekawe kiedy pojawia se nastepne hmm

reklama
Cześć!!!
U nas pierwsze dwie dolne jedynki wyszły bez większych kłopotów a teraz przebił się trzeci ząbek - górna lewa jedynka i od tygodnia Wiktorek ma potworny katar :szok: innych dolegliwości nie ma ale okropnie się męczy. Ślina leci okropnie że nie nadążam koszulek zmieniać:sorry2:. Ząbek juz się przebił i mam nadzieję że przejdzie ten okropny katar.

Dla wszystkich zębolków GRATULACJE !!! :-)

Gratulacje dla ZEBACZY:-D

Maciusiowi dzisiaj wyszedl piaty zabek, ale wychodza mu w dziwny sposob. Ma juz dolne jedynki, gorne dwojki a dzisiaj pokazala sie z kolei dolna dwojka!:tak:A gdzie gorne jedynki:eek:? Widac je przez dziaselka ale nie moga sie przebic. Wyglada teraz smiesznie, jak wampirek!:tak:Same zobaczcie mojego usmianego wampirka;-)(foto jeszcze bez najnowszego nabytku)

Hahaha,ale super! :-)

Gratki dla
Maciejka! :tak:

A Mojej Zuzi,chyba,wychodza zabki... Drugi dzien gryzie albo paluszki albo jezyczek i mowi przy tym takie slodkie,a zarazem strasznie uderzajace mnie w serce "Ajajajajaj". :-( No i ma mocniuchno popuchnieta buzie w srodku. :-( No i jeszcze ta kupka,eh... :-(
Smaruje Jej dziaselka Calgelem i widac,ze to pomaga,ufff. :tak: :-) Mam nadzieje,ze te zabkowanie odbedzie sie w miare bebolesnie i szybko. :tak: Moj Dziubulek Szczerbulek. :happy2: :-D
Wazne,ze humorek Jej dopisuje! :-D :tak: Nawet przez sen smiala sie na glos! :-D :-D :-D

Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom ząbków. U nas właśnie przebiła się górna, lewa jedynka. Mamy już trzy ząbki.
Maciuś wygląda kapitalnie.

reklama
Do góry