reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie...

gratulacje dla oliwci 7 zabka:tak::-)
moja wicia ma dopiero dwa zabki na dole od kwietnia nic sie nie zmienilo ciekawe kiedy pojawia se nastepne hmm

reklama
Cześć!!!
U nas pierwsze dwie dolne jedynki wyszły bez większych kłopotów a teraz przebił się trzeci ząbek - górna lewa jedynka i od tygodnia Wiktorek ma potworny katar :szok: innych dolegliwości nie ma ale okropnie się męczy. Ślina leci okropnie że nie nadążam koszulek zmieniać:sorry2:. Ząbek juz się przebił i mam nadzieję że przejdzie ten okropny katar.

Dla wszystkich zębolków GRATULACJE !!! :-)

Gratulacje dla ZEBACZY:-D

Maciusiowi dzisiaj wyszedl piaty zabek, ale wychodza mu w dziwny sposob. Ma juz dolne jedynki, gorne dwojki a dzisiaj pokazala sie z kolei dolna dwojka!:tak:A gdzie gorne jedynki:eek:? Widac je przez dziaselka ale nie moga sie przebic. Wyglada teraz smiesznie, jak wampirek!:tak:Same zobaczcie mojego usmianego wampirka;-)(foto jeszcze bez najnowszego nabytku)

Hahaha,ale super! :-)

Gratki dla
Maciejka! :tak:

A Mojej Zuzi,chyba,wychodza zabki... Drugi dzien gryzie albo paluszki albo jezyczek i mowi przy tym takie slodkie,a zarazem strasznie uderzajace mnie w serce "Ajajajajaj". :-( No i ma mocniuchno popuchnieta buzie w srodku. :-( No i jeszcze ta kupka,eh... :-(
Smaruje Jej dziaselka Calgelem i widac,ze to pomaga,ufff. :tak: :-) Mam nadzieje,ze te zabkowanie odbedzie sie w miare bebolesnie i szybko. :tak: Moj Dziubulek Szczerbulek. :happy2: :-D
Wazne,ze humorek Jej dopisuje! :-D :tak: Nawet przez sen smiala sie na glos! :-D :-D :-D

Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom ząbków. U nas właśnie przebiła się górna, lewa jedynka. Mamy już trzy ząbki.
Maciuś wygląda kapitalnie.

reklama
Do góry