reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

GRATULACJE DLA ZUZI.Czekamy na następnę.

Czujemy się pokrzywdzone napisałam 09.04 że Pati ma już ząbka a wy nic.:no::no: Nam nie należą się gratulację.:-:)-:)-:)-:)-(
Teraz idzie już druga dola jedyneczka.:tak::-D:tak::tak:

reklama
Mijus oczywiscie ze naleza sie Wam gratki za zabalka :tak: Przepraszam ze nic nie napisalam ale to byl poniedzialek wielkanocny i nie bylo mnie na firum a teraz odpisywalam tylko tak ogolnikowo, na ostatnie posty. A teraz mi za to wstyd :zawstydzona/y: Mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz :-( Dziewczyny tez byly ostatnio strasznie zajete wiec pewnei przez te swieta Twoj post przeszedl nei zauwazony... W kazdym badz razie blagam o wybaczenie :-( ;-) i oczywiscie....

OGROMNE GRATULACJE DLA PATUSI Z OKAZJI PIERWSZEGO ZĄBKA!
Niech kolejne tez wychodza tak bezbolesnie :tak:

a propos kiedy wychodzą zęby:dziś rozmawiałam z koleżanką z pracy o ząbkowaniu i u jej córy zęby zaczęły się pojawiac jak miała rok i 3 miesiące:szok::szok: . Jeździli z nią po lekarzach, robili prześwietlenia czy ma jakieś zalążki. a jak zaczęły wychodzić to wszystkie na raz i bez żadnych dolegliwości. tak więc różnie to bywa.
oli wychodzi już trzeci, a te dwa są takie ostre, wszystkie zabawki są porysowane, łyżeczki też

Dziewczyny! Rano pisalam ze u nas dlugo sie nic nei zapowiada a tu szok :szok:

Mamy PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!! :-) :growl: :-)
Dolna lewa jedyneczka i dziąselko jest nadala opuchnięte więc moze idzie drugi ząbalek ;-)

reklama
Do góry