reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

reklama
GRATULACJE DLA KAMILKA.
Jednozębna Patrycja:-):-):-):-):-).Dolna prawa jedyneczka:-):-):-):-) już wychodzi,już ją widac.:-):-):-)

kurcze fajnie macie dziewczny, mój Maciek nie ma jeszcze zębów:-( ale się ślini niesamowicie.Płacze w nocy a jak posmaruje mu tym żelem dziąsełka to się uspakaja i oco tu chodzi?

Zuzia tez ma 2 zabki - dolne jedyneczki. :-D Oto one. :-D

zdjcie000og4.jpg

Gratulacje dla Zuzi! :-)

A u nas nadal cisza :dry: Pani doktor powiedziala ze jeszcze dlugo sie naczekamy bo nic nie zapowiada zabkow w najblizszym czasie. Podobno okres wychodzenia zebow jest czesto dziedziczny i dzieciom wychodza zabki tak jak rodzicom. Tesciowa pamieta tylko ze G> miala zeby napewno po skonczeniu pol roczku ale kiedy nei pamieta dokladnie. A moja amma powiedziala ze ja jak mialam 10 miesiecy to mialam w koncu dwa zeby :baffled: :eek: WIec pewnie Oliwia tez bedzie tak miala :-(

Gratulacje dla Zuzi.

Podobno okres wychodzenia zebow jest czesto dziedziczny i dzieciom wychodza zabki tak jak rodzicom.

Też tak słyszałam i potwierdziła to nasza pediatra. Mój M. i ja mieliśmy po 9 miesięcy jak wyrosły nam pierwsze zębole dlatego cierpliwie czekamy na ząbki Filipka.

reklama
Do góry