reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

reklama
A u nas znów ząbek, Adaś się rozszalał. Od 2 miesięcy cały czas wychodzą mu ząbki. Ma ich już pięć!!

No to dobrze, ze Adaś ma zabki bedą sie z Anielką uzupełniać na zasadzie przeciwieństw... bo Anielka wciaż bez zębów i pan doktor powiedział, ze na razie się nic nie zapowiada....:-D
GRATULACJE ADASIU :-D

Ho, ho gratulacje dla Adasia:-):-):-):-) a u nas nic:no::no:nawet patrząc na te dziąsełka nie wydaje mi się żeby coś się szykowało:-:)-(

A u nas znów ząbek, Adaś się rozszalał. Od 2 miesięcy cały czas wychodzą mu ząbki. Ma ich już pięć!!
Wow, niezły wynik:tak: :-D Ale uzębieni Ci nasi wrześniowi Panowie:-D :laugh2: U nas też zębów ani widu, ani słychu i chyba jeszcze dłuuuugo poczekamy (sądząc po wyglądzie dziąseł;-) :-) )

wiecie co, mi to myślenie na prawde kiepsko idzie. Jak czytam
GRATULACJE ADASIU
to niemyślę o ADASIU tylko o ADASI:baffled:. Normalny gamoń jestem:confused2:. mju gratuluje Adasi zębów :-D - ratunku wariuję!:eek: :oo2:

Adasiu /synku Madzi_pl/ bezzębna Maja gratuluje ci 5 już ząbków.:tak: :-D :growl: :growl: :biggrin2: :biggrin2:

hmmm widzę że wrześniowi panowie przodują w uzębieniu, heheee.. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYPOSAZONYCH W ZEBOLKI:-p:-p:-p:-p:-p

moja Oliwia ma już dwa ząbki:-):tak::-D i to od dawna:szok::szok::szok:!!
pierwszy pojawił sie 11 lutego (miala wtedy ok 4 msc i 2 tyg)a drugi dokładnie tydzień później... a od tego czasu cisza, tzn cały czas marudzi, pcha wszystko do buźki i gryyyyzie podczas karmiena(bo nadal na cycu:-D) a ja sobie tłumacze to jej marudne zachowanie że pewno nastepne ząbki idą a tu nic;-):-D

w sumie to nie wiem czy lepiej dla dziecka jak ząbki ma wcześniej czy później, co wy na to???
bo dla karmiącej mamy to napewno jak najpóźniej, heheeee.....

reklama
Adasiu gratulujemy kolejnego ząbeczka;-)
Lucy bardzo szybko Twója córcia nabyła ząbki;-)
My czekamy na drugiego i widać,że lada moment,może nawet jutro a wtedy byłoby równo 2 tygodnie po pierwszym ząbku;-)

Do góry