Kasia - ja myślę że mogą sobie już powoli te 5tki iść bo przecież zanim to się wykluje - wylezie z kości, przez dziąsło przedrze - oj potrwa to pewnie...u nas ciężko - nagłe napady płaczu, histerii w najmniej spodziewanych momentach i Karol wyraźnie pokazuje, dłubie w dziąśle po prawej na dole...na noc niestety wczoraj i dziś czopek przeciwbólowy bo nie wiem czy bez tego by się uspokoił
reklama
Ja tak napisalam, że cisza z ząbkami, a mam pewne podejrzenia, że jednak nie. Bo wczoraj Wojtek był marudny, miał gorączkę, slinił się strasznie i paluch w buzi bez przerwy. Dziś co prawda jest w dobrym humorze i nic z tej gorączki się nie rozwineło. I dlatego podejrzewam, że może coś w piątkach drgnęło. Nie wiem, zobaczymy.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny jak u "Was" z piatkami?
Ja dzis wyszwanialam dwie piateczki...Lewa juz do polowy wyszla a prawa wlasnie sie wykluwa...obie dolne...
A ja myslalam ze to marudzenie i zawracanie dupy to nuda albo nie wie gdzie jajo zniesc...i wogole -durna dupa ze mnie-myslalam ze ma jakis glupi nawyk ze gryzie paluchy...a ona sobie drapala dziasla...
A wiec na dzien dzisiejszy mamy 18 zebow
Ja dzis wyszwanialam dwie piateczki...Lewa juz do polowy wyszla a prawa wlasnie sie wykluwa...obie dolne...
A ja myslalam ze to marudzenie i zawracanie dupy to nuda albo nie wie gdzie jajo zniesc...i wogole -durna dupa ze mnie-myslalam ze ma jakis glupi nawyk ze gryzie paluchy...a ona sobie drapala dziasla...
A wiec na dzien dzisiejszy mamy 18 zebow
Noemi - ale masz fajnie - gratuluje!!!
u nas tez dają piątki popalić regularnie ale wciąż pod skórą - tylko jak próbuję wyczuć to czuję korony - ale jak znam dziąsła Lola to to potrwa jeszcze dłuuuuugo, no a ja po sprawdzaniu jestem pogryziona więc też nie robię tego zbyt często ale maść w użyciu regularnie, nawet nurofen czasem musimy bo nam się budzi z płaczem i drapie dziąsła okrutnie
u nas tez dają piątki popalić regularnie ale wciąż pod skórą - tylko jak próbuję wyczuć to czuję korony - ale jak znam dziąsła Lola to to potrwa jeszcze dłuuuuugo, no a ja po sprawdzaniu jestem pogryziona więc też nie robię tego zbyt często ale maść w użyciu regularnie, nawet nurofen czasem musimy bo nam się budzi z płaczem i drapie dziąsła okrutnie
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nam tez brakuje tylko 2 do kompletu