reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ząbki?

Ząbki jak nic☺️☺️ u nas syn miał 4 miesiące i 2 dni jak pojawił się pierwszy ząbek a tydzień później kolejny. Akurat podcinalismy wędzidełko i smarowałam żelem Dologel i w tym czasie zęby się przebiły więc przeszło to bez większych dram🤣☺️ teraz wydaje mi się że idzie ząbek od góry i od 3 dni jest maruda straszna 🤦😏
Dziękuję za odpowiedź, czyli nasza intuicja nas nie zawodzi ☺

reklama
Mojej córce zaczęły rosnąć górne jedynki w wieku 4 miesięcy a wyszły po skończonym roku. Ona bardzo ciężko znosi te zęby i wpływa to bardzo na jej zachowanie i jedzenie

Mojej córce zaczęły rosnąć górne jedynki w wieku 4 miesięcy a wyszły po skończonym roku. Ona bardzo ciężko znosi te zęby i wpływa to bardzo na jej zachowanie i jedzenie
Ojej, bardzo współczuję 😞 Górę również bardzo ugniata palcami, oby to nie było to 🙏

Jak tam? 😅 podepnę się pod post 😅
U Nas takie coś 🤔 czy coś się pojawiło?

Załączniki

• IMG_4602.jpeg
    IMG_4602.jpeg
    184,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Już się nie łudzę, że to będzie szybkie 😂
Co do pierwszego postu - oczywiście, że zęby idą, nie słuchaj rodziny 😀 Zanim ząbki się przebiją to może trochę trwać, u mojej córki pierwszy dolny pojawił się jak miała 4.5 miesiąca a drugi zaraz po nim, ale męczyło ją dobry miesiąc. Chociaż z górnymi było dużo gorzej, w sensie samopoczucia. Używamy dentinoxu i jak jest bardzo źle, popłakuje i trze dziasla to dajemy ibum. Teraz od kwietnia męczyły ją górne czwórki, uspokajało się i znowu dziasla puchły...teraz był tydzień spokoju a wczoraj zobaczyłam, że dolna dwojka się przebija...Także z zębami jest różnie 😂

Do góry