reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a my Colgate taka specjalna ale ostatnio jest strajk musze chyba kupic elektryczna szczoteczke taka jak ja mam i małz bo swoja juz nie chce myć bo nie robi dziuuuuu:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha z fluorem a dokladnie z jakims Aminfluorid...
Ja tez chce zmienic sobie na elektryczna ale cena-200 euro
I Noemi tez zakupie bo normalne szczoteczki po trzech dniach wygladaja jakby mloda dwa lata juz je miala...
Ja tez chce zmienic sobie na elektryczna ale cena-200 euro
I Noemi tez zakupie bo normalne szczoteczki po trzech dniach wygladaja jakby mloda dwa lata juz je miala...
skądś to znam...I Noemi tez zakupie bo normalne szczoteczki po trzech dniach wygladaja jakby mloda dwa lata juz je miala...
ale końcówke od elektrycznej tez szybko pogryzie - Karolowi się udaje - co prawda wolniej ale sie udaje
Pati a czemu tak drogo? coś super specjalnego? my mamy oralB jedna i każdy ma swoja końcówke i ona chyba nawet 100 zł nie kosztowała...z tym że końcówki są dość drogie - ale kupuje hurtowo na allegro i jest ok
patrycja24berlin
Baska bo ja mam taki defekt ze jak juz cos wybiore to splajtowac mozna...A i wlasnie wybralam sobie model co niestety wlasnie cene ma kosmiczna
O ale poszukalam i znalazlam o wiele tansza...i chyba ten sam model...Musze szwagra zapytac bo on ma podobna i wlasnie 2 stowki zaplacil...
Braun Oral-B Triumph 9900 DLX mit Smart Guide frei Haus bei eBay.de: Zahnbürsten (endet 09.12.07 12:22:13 MEZ)
O ale poszukalam i znalazlam o wiele tansza...i chyba ten sam model...Musze szwagra zapytac bo on ma podobna i wlasnie 2 stowki zaplacil...
Braun Oral-B Triumph 9900 DLX mit Smart Guide frei Haus bei eBay.de: Zahnbürsten (endet 09.12.07 12:22:13 MEZ)
Dziewczyny a po tym Elmexie dla dzieci nie trzeba plukac buzi? Na opakowaniu nie ma informacji ale tak sobie mysle, ze skoro jest od 1 roku zycia to chyba nie. My dzis uzylismy go po raz pierszy (bez plukania) i Julek nie protestowal. Tak wiec smak chyba mu podchodzi (choc nawet sama nie wiem jak ta pasta smakuje i czy wogole).
patrycja24berlin
Cicha mloda nigdy nie plucze...ona ogolnie gdybym nie myla jej osobicie zebow to wygladaloby zawsze tak...Nalozyc paste na szczotke,pocycac,wyssac caly smak i oto koniec mycia zebow...Kiedys byla bardziej ambitna a zeby jak zaczela szczotkowac to normalnie jak zawodowiec...a teraz dupaaa
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas tez strajk z myciem paszczy