reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Wojtek był zawsze z zębami "do przodu", więc i pierwszy się ich pozbywa ;-)

Mój Wojtek się przejmuje, że mu będą ząbki wypadać, ale jednocześnie jest bardzo zainteresowany, od kiedy mu zrobiłam "reklamę", że to tylko raz w zyciu potem odrastają nowe :-)

reklama
no no .. zaraz to jeszcze nam zaczną wypadac :-) ale niestety tylko będziemy się wymieniać tel do dobrych protetyków :-)

u Danielka nadal komplet i w grupie w przedszkolu chyba tez - nie zauwazyłam przerw w uśmiechcach :-)

Moja mloda swego czasu tez chciala stracic zeby i ciagla sprawdzala czy juz sie ruszaja..bo jej kuzynka akurat stracila gorna jedynke..teraz zapomiala o fakcie ale jakos problemu nie bedzie bo chciala :-D

a czy orientujecie się kiedy z dzieckiem trzeba udać się do ortodonty? Ola ma krzywe przednie zęby i nie wiem za bardzo czy aparat zakłada się na stałe czy od razu na mleczaki.
Swoją drogą muszę z nią iść na kontrolę to spróbuje się podpytać. Tylko kiedy ja to zrobię...

Wojtek chodzi do ortodonty chyba ze dwa lata albo dlużej. I ćwiczy z taką płytką do korekty zgryzu.
Myslę, że nie zaszkodzi, jak pójdziesz teraz, najwyżej Ci powiedzą, że za wcześnie na aparat.

ło matko tojuż wypadać będą...szok:) Fredka moze warto się przejść, ewentualnei usłyszeć że na razie nic...KArol tez ma przodozgryz ale chyba nie tak mocno jak Ola (wnioskuję po zdjęciach bo widać że jej górne wystają:))

Baśka ( po za jej plecami) wołamy na nią króliczek. Ja mam poważną wadę zgryzu i wolę chuchać na zimne.

A robisz coś ze zgryzem Karola?

Klaudia po dziadku zeby perelki i proste...i tez mnie fakt tego, ze juuuz komus stad wypadaja ...:OOOO zszokowal ...matko jak one-nasze dzieciaczki:-D rosna:OOOOOOOO

Moja mloda tez ma proste ladne zabki...to pewnie po mnie :))) ale jaz kolei mam poplabowane juz sporo...ale nie widac na szczescie :-D wiec optycznie spoko :))) ale Adama rodzina ma z kolei bardzo zdrowe zeby...i dlugo...jedna babcia ma poned 80 lat i praktycznie wszystkie swoje zeby :-D

reklama
noemi super
daniel też ma łądne chociaż diurawe - ma chyba już wszystkie kolory plomb: czerwona, pomarańczowa, zółta, niebieska zielona i nie pamiętam więcej :-)

Do góry