reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ząbek wyrwany w klasyczny sposób z nitką ale był przy tym ubaw
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
szybko Wam poszlo )) daj fotke szczerbola :-)
Wow, ja bym sobie nie dała ;-) Jak byłam mała to sama musiałam ukręcić dziada aż niemalże sam wypadł ;-) Ingerencja osób trzecich a nawet drugich b yła wykluczona ;-) Czuję, że z Mikim będzie tak samo - panikarz po mamusi. Ale dodam, że z tego wyrosłam
Sylka wow jak szybko. Jakos mi do glowy nie przyszlo, ze to juz prawie ten czas. A dzis jak Julkowi powiedzialam, ze niedlugo mu zeby beda wypadac to byl wielki przestrach w oczach i absolutne: ja nie chce.... Ciekawe jak to zniesie.
Ametoda widze swietna he he ..najlepsze tradycyjne :-)
Ametoda widze swietna he he ..najlepsze tradycyjne :-)
Ja miałam tak, jak Kasia, żadnych obcych ingerencji
Cicha, Wojtek tez przestraszony wizją wypadających zebów, ale zaczęłam go przekonywac, że to świetna sprawa i że tylko raz w życiu będa mu nowe ząbki wyrastać. Myslę, że jak dorobię do tematu odpowiednią "atmosferę", to będzie ok.
Cicha, Wojtek tez przestraszony wizją wypadających zebów, ale zaczęłam go przekonywac, że to świetna sprawa i że tylko raz w życiu będa mu nowe ząbki wyrastać. Myslę, że jak dorobię do tematu odpowiednią "atmosferę", to będzie ok.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ta nitka wyszła od Wojtka bo jest o tym rozdział w "Dzieciach z Bullerbyn" które czytaliśmy już z 15 razy i on tez tak chciał wiec przy pomocy taty zrobiliśmy wg instrukcji
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Wojtek, dzielny z Ciebie chłopak! :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
no to mamy ząb nr dwa wyrwany - wypadł w przedszkolu