reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u mnie w domu nie było takiego zwyczaju ale u męża wróżka przynosi prezenty wiec ...... będzie następny
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
no ja te zwyczaje to znalam kiedys ale z tv teraz bedziemy praktykowali... ogolnie wrozka zostawia jak znam to u innych pieniazka... :-)
no ja te zwyczaje to znalam kiedys ale z tv teraz bedziemy praktykowali... ogolnie wrozka zostawia jak znam to u innych pieniazka... :-)
Dokladnie tak jest w Belgii. I to nie Euro a centy wiec naprawde niewiele i zupelnie symbolicznie. Pomysl w sumie nie jest zly bo w tym wieku dzieci raczej maja juz skarbonke wiec taki cent to niezla zdobycz. Ja tego zwyczaju nie znalam ale pewnie skusimy sie na przejecie tego zwyczaju.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jakiej pasty używaja teraz wasze dzieciaki?
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Aktualnie Oral B z księżniczkami o smaku gumy balonowej, oczywiście różowa mamy zasadę, że raz elmex, a raz może sama wybrać taką jak jej się podoba- patrzę tylko, czy odpowiednia do wieku.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
my w chwili obecnej mamy Signal...u nas sa rozne pasty...zalezy co wpadnie w rece co mloda sobie wybierze albo jakie zapasy zrobie ))
no i chyba mamy pierwszego ruszajacego sie zabka...tak delikatnie bo mloda nie daje sobie dotykac zbytnio...tzn.dotkac moge ale nie poruszac i jest to dolna jedynka rezsta mowi ze sie nie rusza...ale chyba nie sciemia bo ciagle przy tym zebie widze ze majstruje )
no i chyba mamy pierwszego ruszajacego sie zabka...tak delikatnie bo mloda nie daje sobie dotykac zbytnio...tzn.dotkac moge ale nie poruszac i jest to dolna jedynka rezsta mowi ze sie nie rusza...ale chyba nie sciemia bo ciagle przy tym zebie widze ze majstruje )
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wow no top niedługo będzie i u Was zębowa wróżka