reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Dziękujemy:-)no nie zazdroszcze mamą karmiącym, bo ja już niestety nie karmię:zawstydzona/y:ale wierzę bo jak gabi zaciskała dziąsła jeszcze bez zębów na moim palcu to nieźle bolało:szok:

reklama
Gabi - brawo:tak::tak::tak: Ja się tam nie zamierzam pitolić. Jak się u Julki pojawią zęby i będzie mnie gryzła (niektóre dzieci ponoć tego nie robią), to przejdę na flachę i już. Trochę pokarmiłam, Julcia zadowolona, ja też zadowolona:-D:-D:-D Na razie u nas całkowicie bezzębnie, więc nie mam się czym martwić. Pożyjemy, zobaczymy:tak:

Gabi gratulacje!!
my czekamy na górne, ale skoro to większe zagrożenie dla cycusia to możemy sobie czekać długo:-)

Niedawno pisałam o pierwszym ząbku a tu dzisiaj niespodzianka i melduje że Gabi jest juz posiadaczką dwóch dolnych ząbków:-D

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest:-D:tak::-);-):rofl2: Lewa dolna jedynka rysuje się na horyzoncie i wdzięcznie brzęczy o plastikową łyżeczkę:-) Do pełnego wynurzenia jeszcze sporo, ale peryskopowa już jest. Na to konto - maruda na maksa:szok:

Jula, gratulacje! Dałaś radę:-)
A przy okazji mam pytanie, jak długo ząbki rosną do pełnego wynurzenia? Bo dwie dolne jedynki Flory, jak wychnęły 3 tygodnie temu, tak nadal mają ze 2 mm i nie wyglądają jakby rosły....

Jula, gratulacje! Dałaś radę:-)
A przy okazji mam pytanie, jak długo ząbki rosną do pełnego wynurzenia? Bo dwie dolne jedynki Flory, jak wychnęły 3 tygodnie temu, tak nadal mają ze 2 mm i nie wyglądają jakby rosły....

Gratulacje dla Julii:-)
Surv mój Antek dolne jedynki ma od 23 grudnia i dopiero od jakiegoś tyg widać je już tak porządnie, że nie trzeba dziecka męczyć (czyt. grzebać w buźce:zawstydzona/y::-)), żeby się rodzince pochwalić;-)

Gratulujemy ząbka Julci.Maksowi wyszły ponad 2 miesiące temu i już ma takie dosyć duże

reklama
Do góry