reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Dziękujemy:-)no nie zazdroszcze mamą karmiącym, bo ja już niestety nie karmię:zawstydzona/y:ale wierzę bo jak gabi zaciskała dziąsła jeszcze bez zębów na moim palcu to nieźle bolało:szok:

reklama
Gabi - brawo:tak::tak::tak: Ja się tam nie zamierzam pitolić. Jak się u Julki pojawią zęby i będzie mnie gryzła (niektóre dzieci ponoć tego nie robią), to przejdę na flachę i już. Trochę pokarmiłam, Julcia zadowolona, ja też zadowolona:-D:-D:-D Na razie u nas całkowicie bezzębnie, więc nie mam się czym martwić. Pożyjemy, zobaczymy:tak:

Gabi gratulacje!!
my czekamy na górne, ale skoro to większe zagrożenie dla cycusia to możemy sobie czekać długo:-)

Niedawno pisałam o pierwszym ząbku a tu dzisiaj niespodzianka i melduje że Gabi jest juz posiadaczką dwóch dolnych ząbków:-D

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest:-D:tak::-);-):rofl2: Lewa dolna jedynka rysuje się na horyzoncie i wdzięcznie brzęczy o plastikową łyżeczkę:-) Do pełnego wynurzenia jeszcze sporo, ale peryskopowa już jest. Na to konto - maruda na maksa:szok:

Jula, gratulacje! Dałaś radę:-)
A przy okazji mam pytanie, jak długo ząbki rosną do pełnego wynurzenia? Bo dwie dolne jedynki Flory, jak wychnęły 3 tygodnie temu, tak nadal mają ze 2 mm i nie wyglądają jakby rosły....

Jula, gratulacje! Dałaś radę:-)
A przy okazji mam pytanie, jak długo ząbki rosną do pełnego wynurzenia? Bo dwie dolne jedynki Flory, jak wychnęły 3 tygodnie temu, tak nadal mają ze 2 mm i nie wyglądają jakby rosły....

Gratulacje dla Julii:-)
Surv mój Antek dolne jedynki ma od 23 grudnia i dopiero od jakiegoś tyg widać je już tak porządnie, że nie trzeba dziecka męczyć (czyt. grzebać w buźce:zawstydzona/y::-)), żeby się rodzince pochwalić;-)

Gratulujemy ząbka Julci.Maksowi wyszły ponad 2 miesiące temu i już ma takie dosyć duże

reklama
Do góry