reklama
Gabi - brawo

Ja się tam nie zamierzam pitolić. Jak się u Julki pojawią zęby i będzie mnie gryzła (niektóre dzieci ponoć tego nie robią), to przejdę na flachę i już. Trochę pokarmiłam, Julcia zadowolona, ja też zadowolona

Na razie u nas całkowicie bezzębnie, więc nie mam się czym martwić. Pożyjemy, zobaczymy

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest
:-);-)
Lewa dolna jedynka rysuje się na horyzoncie i wdzięcznie brzęczy o plastikową łyżeczkę:-) Do pełnego wynurzenia jeszcze sporo, ale peryskopowa już jest. Na to konto - maruda na maksa

survivor26
Mamy lipcowe'08
Jula, gratulacje! Dałaś radę:-)
A przy okazji mam pytanie, jak długo ząbki rosną do pełnego wynurzenia? Bo dwie dolne jedynki Flory, jak wychnęły 3 tygodnie temu, tak nadal mają ze 2 mm i nie wyglądają jakby rosły....
A przy okazji mam pytanie, jak długo ząbki rosną do pełnego wynurzenia? Bo dwie dolne jedynki Flory, jak wychnęły 3 tygodnie temu, tak nadal mają ze 2 mm i nie wyglądają jakby rosły....
KATE23
Lipcowa Mama:)
Jula, gratulacje! Dałaś radę:-)
Gratulacje dla Julii:-)
Surv mój Antek dolne jedynki ma od 23 grudnia i dopiero od jakiegoś tyg widać je już tak porządnie, że nie trzeba dziecka męczyć (czyt. grzebać w buźce

reklama