reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

magdzik, u nas oba dolne zębale krzywe, ale lekarka mówiła, żeby się nie przejmować, tyko poczekać aż wyrosną całe...

reklama
liwus to calkiem mozliwe bo czesto dzieciom jako pierwsze gorne wychodza te tzw oczne czyli 2 albo 3, wiec powinnas sie cieszyc bo to podobno najwiekszy bol a wy bedziecie miec to juz za soba:-)

Pearl , no to super . Już się cieszę :happy: Jeśli faktycznie wyjdą mu te zęby to już będę szczęśliwa , myślę że Adaś też:-D

Liwus, myślę, że na 3 to za wcześnie, bo po jedynkach i dwójkach zwykle idą 4;-)Tak jakoś dziwnie;-)

hehe te trojki prawie tak samo mozliwe jak te pierwsze Adasiowe stale zeby ;-)
najpierw jedynki/czasem wychodza jako pierwsze dwojki ale rzadko
potem dwojki, potem czworki, trojki i piatki ;-) przynajmniej tak jest w 98.9%

U nas była mała "anomalia" - Mikusiowi wyszły dolne jedynki i potem górne ... dwójki - wyglądał jak wampirek:-D

a u nas chyba dolne jedynki mają końcową fazę , bo marudzenie jest ponad normę (oprócz tego mała bąkuje trochę dzisiaj i ma takie ataki płaczu - gdzie niegdy tak nie robiła i niewiem czy to dodać do zębów czy cos w brzuszku zalega???:-()

acha wczoraj w aptece spytałamm się o oraje baby i pani powiedziała że nie ma ale pyknęła w komp i zamówiła i że w poniedziałek będzie (niewiem czy wierzyć słowom tej pani, bo wczesniejsze apteki które objechałam to mówiły ze w hurtoniach nie ma:szok:) więc jak by co to zbieram zamówienia, która chce to kupię i prześlę jakby co:tak:

Tosika - to ja się odezwę jakby co, bo mi też Pani w aptece ma sprawdzić i jutro rano będę wiedziała czy mam czy nie.

reklama
Do góry