reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

reklama
he he u nas wyszły dwa na dole,są super,bardzo sie cieszymy z tego powodu,zastanawia mnie fakt kiedy powinnam myc i jak te ząbki?

No a ja nie wiem czy możemy orzec że już też mamy ząbki czy też nie , ale dzisiaj dałam Adasiowi biszkopcia i po chwilowym wypluciu na biszkopcie były dwie małe kropeczki ( dziurki ) czyli dwie górne jedyneczki. Zerknęłam do buzi i są tam takie dwie małe perełki ale czy się już przebiły to ja nie wiem.

liwus to gratulacje dla Tojego malenstwa, wazne ze juz troszke widac:-) u nas jesczez ani widu ani...a akurat slychac Malego bardzo dobzre:-)

Liwus, i jak przebiły się? Florce właśnie oglądałam buźkę i górne dziąsło zaczyna pękać, więc jest nadzieja, że za parę dni skończy się ząbkowa udręka:-)

U nas nadal buźka bezzębna. Oliwka będzie chyba ostatnim dzieciaczkiem, któremu wyjdą ząbki :-D Dziąsła ma twarde, ale nic poza tym nie zobaczę, bo moje dziecię jak piesek, prawie cały dzień z językiem na wierzchu. Na razie nie marudzi, ale za to ślini się mocno no i budzi w nocy średnio co 2 godziny z płaczem.

reklama
Do góry