reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, to ja poproszę o dalsze przekazy co do rozwoju mojego dziecka
No i mam nadzieję, ze rzeczywiście rozpoczęłysmy sezon na dziewczyńskie ząbki
Nocki na razie bez zmian, no ale to raptem mikro-fragment jednego ząbka, może jak się oba w penej okazałości wyłonią, to spokojniej się zrobi

Florka! Gratulejszyn! 
U nas jeszcze nic nie zapowiada ząbków.... dziąsełka cieniusieńkie i Zuzol całkiemspokojny... choć potrafi mieć napady "czegoś natychmiast do buzi" bo jak nie wrzask w niebogłosy i wtedy lecę szybko umyć ręce i dalej delikatnie smyram te dziąsełka... a ta jak zaczarowana się nadstawia a jaka zadowolona

U nas jeszcze nic nie zapowiada ząbków.... dziąsełka cieniusieńkie i Zuzol całkiemspokojny... choć potrafi mieć napady "czegoś natychmiast do buzi" bo jak nie wrzask w niebogłosy i wtedy lecę szybko umyć ręce i dalej delikatnie smyram te dziąsełka... a ta jak zaczarowana się nadstawia a jaka zadowolona

Ostatnia edycja:
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Flora, gratulacje

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Gabi, gratulacje!
u nas jest dość ostra linijka nad dziąsłami, zaciśnięta znienacka na cycu okazuje się wściekle ostra
boję się tych górnych, bo dolne przynajmniej język przykrywa, a górne bedą gryźć na żywca...
u nas jest dość ostra linijka nad dziąsłami, zaciśnięta znienacka na cycu okazuje się wściekle ostra