reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Radziu ,Florcia gratulacje!
Kuba dalje bezzębny:tak:aczkolwiek ślini się, bierze wszystko do buzi i w nocy budzi się częsciej niz w 6 dobie życia:sorry2::eek:też wysiadam:dry:

reklama
Florka - brawo, brawo i jeszcze raz brawo:tak::tak::tak:

Ech! Dobrze wiedzieć, że nie tylko moje dziecię budzi się nagle w nocy z płaczem:szok:

Pabla, to ja poproszę o dalsze przekazy co do rozwoju mojego dziecka:-D No i mam nadzieję, ze rzeczywiście rozpoczęłysmy sezon na dziewczyńskie ząbki:tak: Nocki na razie bez zmian, no ale to raptem mikro-fragment jednego ząbka, może jak się oba w penej okazałości wyłonią, to spokojniej się zrobi:tak:

Surv - narazie nic wiecej mi sie nie śniło,
Beaa - Zainab narazie nie zagościła w moich snach, ale nic straconego;-):tak:
U nas marudzenie jakoś nie większe niż zwykle, nadal cisza w kwestii zębów:blink:

Florka! Gratulejszyn! :-D

U nas jeszcze nic nie zapowiada ząbków.... dziąsełka cieniusieńkie i Zuzol całkiemspokojny... choć potrafi mieć napady "czegoś natychmiast do buzi" bo jak nie wrzask w niebogłosy i wtedy lecę szybko umyć ręce i dalej delikatnie smyram te dziąsełka... a ta jak zaczarowana się nadstawia a jaka zadowolona :-D

Ostatnia edycja:
No i wkońcu u nas pojawił sie pierwszy ząbek już leciutko wystaje z dziąsełka tylko taki ostry jest :eek:u Waszych maluchów też:confused:

reklama
Gabi, gratulacje!
u nas jest dość ostra linijka nad dziąsłami, zaciśnięta znienacka na cycu okazuje się wściekle ostra:baffled: boję się tych górnych, bo dolne przynajmniej język przykrywa, a górne bedą gryźć na żywca...:-p

Do góry