reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

rudka z tymi ząbkami to nie jest tak źle przy karmieniu
raptem na palcach jednej ręki policzę jak Tymek zacisnął dziąsła z cycusiem w buzi (a tam już 2 dolne zęby)
gorzej było jak one mu wychodziły
a teraz jak przystało na prawdziwego mężczyznę - umie się opamiętać:-)

reklama
Ha! wystarczyło dziecko publicznie zganić i oto jest! wylazł!! pierwszy ząbal w postaci lewej dolnej jedyneczki wystającej na ok 0,1 mm nad dziąsło:-D

Brawo Florka.To teraz jestes pierwsza lipcowa dziewczynka ktora ma zeby:-D
Michalinka dalej bezzebna,choc na dole dziaselka opuchniete i biale w nocy kilka pobudek a zebow brak:tak:

Kurcze Surv!!!! a mi sie dzis śniła Twoja Flora właśnie z dolnym ząbkiem!!!:szok::tak: zapomniałam wczesniej napisać bo mialam wariacki dzień:-) ale numer:-D
nie wiem dlaczego Florka mi sie śniła, ale tak było :-)

Ha! wystarczyło dziecko publicznie zganić i oto jest! wylazł!! pierwszy ząbal w postaci lewej dolnej jedyneczki wystającej na ok 0,1 mm nad dziąsło:-D

Gratulacje:-) pewnie Florka przełamie zła passę bezzębnych Dziewczynek i zaraz wszystkie zaząbkują:-D:-D:-D aha Surv nie zdziw się jak jutro odkryjesz drugiego ząbka - u nas tak było:-p

Nawet już kobiety mają zęby a u nas ciągle brak aczkolwiek widać białą przebijającą się kropeczkę na górze czyli jedyneczka po lewej stronie. No i mamy pobudki w nocy z wrzaskiem co 4 godziny :-( Już normalnie wysiadam... W dzień jest spoko , żadnego marudzenia a w nocy te wrzaski...
Florciu gratulacje z uzębienia :-)

gratulujemy wsztkich zeboli!!!
u nas cisza...tzn ida slini sie itd ale nic nie widac; niech by wylazly i spokoj nastal :happy2:

reklama
Do góry