reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawy i zabawki

reklama
a moj Krystian siedzi jak zaczarowany jak to mu puszcze... [video=youtube;R-33t5wxZDA]http://www.youtube.com/watch?v=R-33t5wxZDA[/video]

A u nas buty na topie. Dla butów mozna wszystko, byleby je dorwac nim mama odbierze.
...a najciekawsze są łapcie rodziców:-D. Nic tak nie motywuje do zmiany kierunku przemieszczania się i przyspieszenia:-).

Wczoraj kupiliśmy Małej bębenek. Taki najzwyklejszy, za parę złotych. Radość jest ogromna, uśmiech od ucha do ucha od pierwszego spojrzenia, a jak sobie puka w niego z tatą to śmieje się w głos (tata ma radość nie mniejszą:happy:).
Żadna droga zabawka nie wzbudziła aż takiego entuzjazmu...:tak:.

u nas na topie szuflada ze skarpetkami i pokrywkami:-D co wsadze skarpetki do szuflady to nim sie obejrze znowu sie walaja po calym pokoju

o i ta piosenka to u nas hit...[video=youtube;TMmzixwtTes]http://www.youtube.com/watch?v=TMmzixwtTes[/video]

No i po co dzieciom zabawki :-D Karola najbardziej lubi się bawić miseczkami plastikowymi - fajnie się nimi rzuca i super można nimi trzaskać o podłogę, albo o siebie :-p mam małą kopię Pauliny :szok: nie dość, że podobne do siebie jak dwie krople wody, to jeszcze te same zabawki lubią....

Moja uwielbia telefony, klucze i piloty !! a bebenek też kupilismy uwielbia go!!:tak: a paprochy to wszystkie wyzbiera mały odkurzacz!
U nas rewelką jest piszcząca książeczka miekka ona je uwielbia już ma 2;-)
a jakie klocki kupiłyście maluszkom? właśnie chce jej jakieś kupić ale żeby byly bezpieczne dla niej!

Dzisiaj kupiłam takie FISHER PRICE KLOCKI LITTLE PEOPLE NOWOŚĆ 09 (773266431) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze nie wiem jak wygladaja w rzeczywistości ;-) póki co budujemy wieżę i rzucamy klockami z garnuszka Fisher Price GARNUSZEK NA KLOCUSZEK FISHER PRICE Polska Wersja (766270940) - Aukcje internetowe Allegro. Karolka je uwielbia :-D no i mamy z Fisher Price takie FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI ŻABKA P9780 (753137527) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze jedne z tej serii z gąsienicą... też są fajne do rzucania ;-)
aha ... i są bezpieczne

reklama
my mamy te klocki z żabką :-) Ola lubi nimi potrząsać, bo fajnie hałasują, do nakładania ich na żabkę jeszcze nie dorosła ;-) myślałam, żeby jej dokupić jakieś z tej serii - jest taki pociąg - ostatnio reklamują nawet - ale jakoś nie mogę znaleźć na allegro :sorry:
a tak poza tym to nadal bawimy się wszystkimi zabawkami które ma od poczatku - czy to gryzak, czy jakaś grzechotka ;-) ostatnio mama moja kupiła jej bębenek - a ja zastanawiałam sie czy nie kupic jej czegoś takiego:
Piękne kolorowe drewniane marakasy od KIDDOO (763191285) - Aukcje internetowe Allegro
wiem, że to dla starszych ale Ola lubi wszystko co hałasuje ;-)

Do góry