reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Moja Ola uwielbia budować coś z klocków, albo układać drewniane klocki Ostatnio kupiliśmy jej takie miniaturowe filiżaneczki, dzbanuszek, jakiś talerzyk też tam jest i uwielbia układać sobie misie i je karmić, albo wszystkich domowników częstuje herbatką Kupiliśmy taki zwykły mały zestaw a Auchanie jak akurat byliśmy. Nie wiedzieliśmy, że aż tak się tym zainteresuje
To chyba jedyne zabawki, którymi jest w stanie zainteresować się na dłużej niż 5 minut
To chyba jedyne zabawki, którymi jest w stanie zainteresować się na dłużej niż 5 minut
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
A ja nie wiem, co kupić Matiemu, który ma 21 września imieniny
mamjakty
styczniówka 2009
U nas na szczęście imieniny obchodzą dorośli, więc nie mamy takich problemówA ja nie wiem, co kupić Matiemu, który ma 21 września imieniny
izkab
matka wariatka
Karolka ostatnio lubi budować wieże z klocków i je burzyć, drewniane puzzle też lubi ale najlepsze jest robienie tego co robi mama - odkurzanie, zamiatanie, grzebanie w mące, wycieranie kurzy.... hobby Karolki stało się też wrzucanie pieniążków do skarbonki - łazi po chacie i żebrze od wszystkich a szczytem szczęścia jest wchodzenie i zeskakiwanie z krzesełka do jedzenia - potrafi to robić pół dnia a ponieważ jest ono jak dla niej dość wysokie, to cały czas wymaga asekuracji ... no i nadal żywe zwierzątka wszelkiej maści są na topie... oczy trzeba mieć wkoło głowy jak jest przez chwilkę cicho tzn że Karolka broi... zabawki generalnie są zbędne
A jak u Was z zakupami świątecznymi?
Ja już sie rozglądam tym bardziej ze Olka z 22 grudnia takze swietowac bedziemy podwójnie.
Jak na razie zadnego pomysla nie mam.
Jestem za zabawkami, fajnymi rozwijajacymi takimi na dłużej.
Myślałam może nad jakimis klockami lepszymi - duplo... ale to drogie jak fix. Jest jakis odpowiednik?
Moze cos innego....? Rzućcie pomysłami. Polećcie coś - jesteście skarbnicą wiedzy nieogarnioną, więc damy razem radę
Ja już sie rozglądam tym bardziej ze Olka z 22 grudnia takze swietowac bedziemy podwójnie.
Jak na razie zadnego pomysla nie mam.
Jestem za zabawkami, fajnymi rozwijajacymi takimi na dłużej.
Myślałam może nad jakimis klockami lepszymi - duplo... ale to drogie jak fix. Jest jakis odpowiednik?
Moze cos innego....? Rzućcie pomysłami. Polećcie coś - jesteście skarbnicą wiedzy nieogarnioną, więc damy razem radę
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Na wątku zakupowym Leika polecała gry edukacyjne z Granna, o taką konkretnie:
Granna Dzień i Noc Smart Games gra dla dzieci HIT (1270181049) - Aukcje internetowe Allegro
ja jeszcze z takich dokupiłam:
GRANNA PIERWSZE GRY MEMO LOTTO DOMINO PUZZLE 2+ (1264398094) - Aukcje internetowe Allegro
Ja już prezenty dla Oli i mojego chrześniaka mam kupione. Grzecznie czekają schowane na odpowiedni monet
Granna Dzień i Noc Smart Games gra dla dzieci HIT (1270181049) - Aukcje internetowe Allegro
ja jeszcze z takich dokupiłam:
GRANNA PIERWSZE GRY MEMO LOTTO DOMINO PUZZLE 2+ (1264398094) - Aukcje internetowe Allegro
Ja już prezenty dla Oli i mojego chrześniaka mam kupione. Grzecznie czekają schowane na odpowiedni monet