reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawy i zabawki

A moja Ola uwielbia te kubeczki :tak: I raczej bawi się swoimi zabawkami :tak: Ostatnio każe się sadzać na wersalce i tak siedzi i się bawi, przekłada zabawki z jednej strony na drugą, ogląda książeczki - większość czasu teraz spędza na wersalce :happy2:

reklama
Pamiętam jak pisałaś że Ola lubi sie nimi bawić , moja też generalnie zabawki lubi i przekładanie, układanie a kubeczki jakoś sie nie spodobały, a mają takie cudne kolorki !

Może jeszcze zmieni zdanie :tak:;-) Ola lubi nimi też "klaskać", uderza jeden o drugi, oczywiście za każdym razem mruży oczy bo hałas jest przy tym niezły :sorry2:

wracajac do tematu rowerków - widziałam w auchanie taki kolorowy z daszkiem zabezpieczeniami za 80 zł...

Krzys tez lubi kubeczki... ale najbardziej lubi wchodzic na swoje autka te duze oczywiscie albo do wózka od lalek i kaze sie wozic... najfajniejszy jest jak celuje dupka do małej przyczepki a tu kuku..

Witam:-)
moja mala teraz na topie wozka z lalka wozi i wozi te laki od rana do nocy:-)

Załączniki

• PICT4521.jpg
    PICT4521.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 60
Witam:-)
moja mala teraz na topie wozka z lalka wozi i wozi te laki od rana do nocy:-)
Widzę, że u Ciebie gazety leżą dość swobodnie:-), u nas nie byłoby szans, od razu byłyby porwane na szczępy i zjedzone:-D
Ładnie się bawią dziewczynki wózkami, to chyba zasługa starszej siostry?

widzę, że u ciebie gazety leżą dość swobodnie:-), u nas nie byłoby szans, od razu byłyby porwane na szczępy i zjedzone:-d
ładnie się bawią dziewczynki wózkami, to chyba zasługa starszej siostry?
tak , mała wpatrzona w siostre jak w obrazek, naśladuje ją we wszystkim, tylko czasami siostra ma jej dość:-d:-d
bo co ona nie zbuduje to mala rozwali, a co do gazet to juz nie raz byly podarte, jesc na szczescie ich nie je ale podrzec potrafi, wiec tatus swoich przegladów sportowych pilnuje;-)

reklama
Do góry