reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
Moja siostrzenica miała te puzzle i były ok. My kiedyś kupiliśmy dla odwiedzających nas dzieci i też smród był nie samowity więc poszły w kibel!

Ostatnia edycja:
Super niesuper - po tych wiadomosciach, do ktorych linka dala Paulinka juz ich nie kupie.. A planowalam ich zakup jak najbardziej. Szkoda :/

dzięki za ten link.W sumie to nie miałam strasznej chęci ich kupić, ale mogło się zdarzyć przypadkiem.Takie puzzle ma kolega, u którego dzisiaj byliśmy- nie ma opcji aby junior ich nie brał do buzi i nie rozmontowywał na części pierwsze.Więc ogólnie słabe są, bo mają małe elementy.

może są jakieś z innego materiału ale te zwykłe najzwyklejsze w ogóle mają być do 2013 z unii europejskiej zlikwidowane.

no właśnie, może są te puzzle dostepne z różnych materiałów? one są świetną alternatywą dla maty, z której dzieci juz wyrastają.
a swoja droga to macie jakieś pomysły czym taka matę mozna zastapić? dywanu nie chcę, raczej coś na podobę karimaty. jest cus takiego dla dzieci? w odpowiednim rozmiarze???

bra- my używamy poprostu koc, który jest rozścielony na dywanie,albo na podłodze.A czasami nic nie ścielimy :x Dla mnie mata wydaje się zbędna, bo dzieć jest mobilny, więc w miejscu raczej nie posiedzi długo

tyle, że koc się sfarfocluje gdy tylko maluch ruszy :) a mi chodzi o coś, co będzie przylegac do podlogi, co nie będzie się >farfoclować< :)

reklama
hm, nie zauważyłam "farfoclowania" :szok: taka gapa ze mnie?:-D ups Koc się nie zwija, najwyżej młodzian poprostu z niego..wychodzi...:sorry2:

Do góry