reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Pola, no nie że prawdziwa, zdecydowana kobieta za mnie :-D Żeby było fajnie to powiedziałam w sklepie że rano mogę jeszcze przyjechać i na city mini wymienić :-D 30 min się nie mogłam zdecydować który brać. :rofl2:
Darunia no ty to faktycznie największy z joggerów wybrałaś ;-)

Doti, oglądałam ten nowy maxicosi i naprawdę całkiem fajny jest

Arabelko, boski jest ten zip i też długo o nim myślałam. A te kółka jak wyglądają? Bo ja się boję że dla mnie za małe ciut, a to będzie mój podstawowy wózek.
Mam mega dylemat. Już byłam zdecydowana na 3 kołowego city mini a teraz już znowu zaczynam wymyślać [emoji5]

Wszyscy mi mówią że 3 kołowe brzydkie i że źle się prowadzi....

Pola, no wielkie te koła nie są, cos jak w mclarenie. Ale po sklepie z Alkowym obciążeniem prowadziło się bosko. Bardzo zwrotny. Materiał duzo przyjemniejszy niż w pozostałych.W terenie może byc ciężko, ale wtedy złożę wezmę dziecko pod pachę i przejdę w kaloszach przez bagna :-D Ja nadal mam dylemat bo jutro rano jeszcze wymienić mogę :rofl2: nic mądrego nie podpowiem niestety

reklama
arabelko ja bym nie wzięła czarnego bo w lecie bedzie sie nagrzewał i parzył małego

wózek fajny.

przejree wasze rozmowy o wozku jak mi sie internet polepszy

ja chce terenowy bo planuje wyprawy jak bedzie cieplej

Do góry