reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
DSC_0516.jpg
w stosunku do dziecka rozmiar o taki :-)

Piłka świetna, swoje waży, miękka, odbija się i kudłata, do tego łatwa do chwytania dla rączek.

naprawdę jest świetna, pomyslę dla Lenci tylko najpierw musze pobuszowac w piwnicy mojej siostry bo tam dwie skrzynie zabawek po jej corci :)

ja do tej maty nie jestem przekonana, kupiłam kiedyś na święta brata córce. smród niesamowity po otwarciu. mała aż gorączkowała 2 dni. momentalnie wyrzucili i tyle było z prezentu.

reklama
a ja tam jakos nie patrze na artykuly, slyszalam o tym dawno ale jakby mala miala swoj pokoj to bysmy kupili takie puzzle. Trzeba pilnowac zeby do buzi nie brac. w gosciach bylismy to nie ruuszala jej ta mata a w tylek cieplo bylo

Do góry