reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
byc moze ja to pisalam ze te uniwersalne foteliki sa gorsze
wiecie ja jak cos pisze to albo zaslyszane w programie dzieciowym albo wyczytane na dany temat..
dlaczego jednak niby te z wiekszym przedzialem sa niby gorsze to wam nie powiem bo nie pamietam...:zawstydzona/y::no:

co do fotelików o większym przedziale wiekowym to pamiętam że tez właśnie pisałam na BB że im większy przedział wiekowy czy wagowy tym gorsze foteliki tzn gorsze i mniejsze jest w nim bezpieczeństwo. Z resztą można zobaczyć sobie na testy że te z dużym przedziałem wypadają znacznie gorzej - obojętnie z jakiej firmy. Z reszta tak na chłopski rozum można by sobie przetłumaczyc (ja tak sobie tłumacze;-)) że cos co jest dobre dla małego dziecka i dobrze dopasowane nie może być tak samo dobre dla dużo większego i cięższego malucha . :cool2:

reklama
anineczka .......jest w testach tzn sprawdzalam w austryjackich,,niemieckich to jest fotelik ten unwersalny 9-36kg , przeczytalam wszystko i uwazam ze az tak duzej roznicy nie ma miedzy tymi mniejszymi
fotelik ten jest polecany przez tutejszy klub automotryzacyjny , w testach wypada dobrze
w sumie to tylko te dla niemowlat sa najbespieczniejsze wedlug testow reszta tzn oczywiscie z tych dobrych wypada generalnie podobnie w tesach
na poczatku chcialam kupic maxi cosi ten 9-18kg ale po przeczytaniu testow nie ma az tak duzej roznicy wiec wole cos co straczy na dluzej bo maly tak szybko rosnie

Do góry