reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Pusiu myślisz,ze roczne dziecko będzie już się tym bawić?

Mirka fajowy fotelik.A w testach jest ?:dry::-D

pewnie nie bardzo, ale chciałam kupić coś na zaś od razu a to jest od roczku do 3 lat więc posłuży w różnym etapie Kacperkowi

Na teraz to kupiliśmy mu ostatnio tego konika co już pisałam na głównym

56779982gm2.jpg

27186813ef6.jpg

z czasem można zdemontować tą ramkę i dla większego maluch zostaje sam konik bez oparcia i tego niebieskiego siedziska :tak:

Wiesz mój fotelik chyba nie jest w żadnych testach i już dawno się z tego powodu powiesiłam na drzewie ;-)
to my chybana tym samym drzewie wisiałyśmy;-)

Na teraz to kupiliśmy mu ostatnio tego konika co już pisałam na głównym

56779982gm2.jpg

27186813ef6.jpg

z czasem można zdemontować tą ramkę i dla większego maluch zostaje sam konik bez oparcia i tego niebieskiego siedziska :tak:

aaa...fajowy konik!!!! nie widziałam własnie nigdzie u nas takiego z ramkami a właśnie o taki mi kiedyś chodziło!
Pusia szybko pisz mi tu gdzie go kupiłaś;-):-D

aaa...fajowy konik!!!! nie widziałam własnie nigdzie u nas takiego z ramkami a właśnie o taki mi kiedyś chodziło!
Pusia szybko pisz mi tu gdzie go kupiłaś;-):-D

przez przypadek w BabyMaxx'e we Wrocławiu a przez przypadek bo oglądaliśmy foteliki ale jak posadziłam kacpra a on z uśmiechem zaczął się bujać to normalnie nie mogliśmy go nie kupić:-D. Wiem że BabyMaxx sprzedaje tez przez allegro ale tylko niektóre artykułu i nie weim czy to akurat sprzedają

A te środkowe części się wyjmują? Ja bym się bała, że będzie za ciasny w barkach dla 3-4 latka, a to nie jest jeszcze najlepszy wiek, żeby w samej podstawce i pasach samochodowych jeździć.

reklama
Do góry