bira
Listopadowe mamy'07
Sabinka, fajna ta żyrafa. Może skuszę się dla Ini. Chociaż teraz mieliśmy troche pasa przykrócić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba Anulka wie jak Coneco i inne wypadają w testach wiec Anulko podpowiedz.Oli juz tez powoli wychodza nogi Karina miała dać cynk w sprawie fotelików w swoim sklepie ale cisza a szkoda bo mogłaby zarobić na nasTen chico fotelik mi sie podoba
elbra ty masz taki FOTELIK CONECO ZENITH 9-25 KG+ JEŹDZIK, POKROWIEC (402750417) - Aukcje internetowe Allegro
zadowolona jestes?
U mnie ostatni gwizdek na nowy fotelik
Dorek przy wypadku mogłby sobie cos z nózkami zrobić,tak bardzo mu wystają i sie nimi zapiera o siedzenie.
Jakie firmy byscie poleciły jeszcze?
Ten chico fotelik mi sie podoba
elbra ty masz taki FOTELIK CONECO ZENITH 9-25 KG+ JEŹDZIK, POKROWIEC (402750417) - Aukcje internetowe Allegro
zadowolona jestes?
U mnie ostatni gwizdek na nowy fotelik
Dorek przy wypadku mogłby sobie cos z nózkami zrobić,tak bardzo mu wystają i sie nimi zapiera o siedzenie.
Jakie firmy byscie poleciły jeszcze?
Women a za 309 ma Chicco
no tak te sa do 25 kg ale daję głowę ze jak dzieci będą miały te kilo to fotelik bedzie juz zdewastowany.Ja nie wyobtrazam sobie Micha w tym foteliku a ma 22 kg bo jest długi.Ale nie powiem ten Elbry jest ładny.??
Elbra tyle ze one są do 25kg wszystkie no nie?
Nie jest za duży?