wiola0904
Fanka BB :)
Ja się nie oburzam dziewczyna napisała, że lekarz powiedział, że pora iść na l4, id razu dostała odpowiedź o naciąganiu, pytanie o wskazania.. No sami specjaliście na forum, dobrze, że interntowo można podważyć kompetencje lekarza przykład napisałam tak po prostu. W sklepie nie pracuje. Bardziej chodziło mi o to, że nie można z góry kogoś atakować, od razu wyciągać swoje jakieś chore wnioski jeśli lekarz powiedział, że pora pójść na L4 to najwyraźniej miał ku temu powody a internetowe znawczynie od bólu tyłka, nie powinny od razu naskakiwac tutaj na autorkęNie ma co się oburzać, kobiety w ciąży nadużywają l4. Najchętniej to by szły na zwolnienie już po owulacji. A to wpływa niekorzystnie na rynek pracy. O wystawieniu zwolnienia powinien na podstawie stanu zdrowia decydować lekarz.
@wiola0904 słaby przykład. Nie masz wpływu na to czy ktoś ma problemy z podstawami higieny. Nie musi być wymiotującą ciężarną. Wystarczy, że po dwójce nie umyje rąk, a potem poda Ci wędlinę. Niestety ryzyk fizyk, jak się boisz zaufać sprzedawcy to trzeba mieć wszystko swoje.