reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski przyrost beta i plamienia

Z tą beta to też niewiadomo jak jest. Mój pęcherzyk byl widoczny przy becie 156 (!) Ale była to już tendencja spadkowa więc jak się pojawił to pewnie wynosiła więcej.
Musisz monitorować, i bacznie się obserwować .
@izzy_j a czy jest jakaś szansa że ten prawnik znajdzie jakieś nieprawidłowości w postępowaniu lekarzy w Twoim przypadku ?
Tak, w sumie to on już się dopatrzył bo tam był ewidentny błąd diagnostyczny.

reklama
Rozumiem życzę zeby niedlugo się udało ❤ja poki co mam potworzyc beta w czwartek i wtedy mam tez umowiona wizytę jeśli nadal będą takie przyrosty niewielkie myślę że zdecyduje się już na szpital ( o ile wcześniej nic się nie wydarzy).. zdaje sobie sprawę przyrosty są niewielkie plus plamienia więc ciąża jest nierealna....jedynie boje sie ciąży pozamacicznej..
I jak tam u Ciebie? Coś się wyjaśniło?

W sumie praktycznie tak...we wtorek rozpoczęło się krwawienie ( przypominające okres)...po konsultacji telefonicznej z panią doktor wiem że mam powtórzyć beta w czwartek przyszły i przyjsc do niej na konsultacje...wg niejz ze wzgledu na tak wczesny czas raczej wszystko powinno sie samo zadziac...wiec bedziemy probowac dalej.. bardzo Wam dziękuje dziewczyny za wsparcie i porady ;)

Witajcie,
Dziewczyny, u mnie nie jest dobrze, beta słabo rosnie, ale ani sladu plamienia czy poronienia..wrecz przeciwnie mam wszystkie objawy ciąży..
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
23dpt- 352,30
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Wiem, ze nic z tego nie będzie niestety, ale czy ktoras z Was spotkala sie z tak niskimi przyrostami i ze bylo wszystko dobrze z ciążą? W poniedzialek 14.06 mam pierwsze usg.

Do góry