reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za niski przyrost?

reklama
Dokładnie, nawet nie chce mi się komentować.
Dziewczyny które pracują gdzieś w biurze, mają możliwość pracować zdalnie i nie dźwigać, nie nadwyrężać swojego organizmu.
Każda powinna myśleć o sobie, a nie jak tu komu dopiec 🤨
A ja po ciężkim dniu w pracy takim jak miałam wczoraj, dzisiaj nie mam sił na cokolwiek, a nie powinnam do tego doprowadzać (z resztą tak jak każda kobieta w ciąży).
Jak Ty będąc w 6 tg ciąży po jednym dniu w pracy nie masz siły na cokolwiek to co będzie w 9 miesiącu? Ja na Twoim miejscu to najpierw bym się zastanowiła, czy ten lekarz to faktycznie jest kompetentny skoro przy takich wzrostach bety mówi "niedobrze" i stwierdza, że już L4 od początku jest potrzebne, chociaż nic na to nie wskazuje

Jak Ty będąc w 6 tg ciąży po jednym dniu w pracy nie masz siły na cokolwiek to co będzie w 9 miesiącu? Ja na Twoim miejscu to najpierw bym się zastanowiła, czy ten lekarz to faktycznie jest kompetentny skoro przy takich wzrostach bety mówi "niedobrze" i stwierdza, że już L4 od początku jest potrzebne, chociaż nic na to nie wskazuje
Nie rozumiem skąd tyle goryczy. Początki ciąży są u każdej inne. Ma prawo nie mieć siły... Organizm jest jednak obciążony w tym czasie i chyba nie Pani oceniać kompetencje lekarza, ani oceniać przebiegu ciąży którejś z nas.

Ja się czułam gorzej w pierwszych 3 miesiącach ciąży niż w 9 miesiącu ;)

reklama
Mi w ciągu 3 dni z 46 tys podskoczyło tylko na 52 tys - dzidzia rośnie zdrowo :) łatwo się mówi, ale nie martw się, przy takich wartościach już sobie rośnie bo rośnie. Też panikowałam :)

Do góry