reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za mały pęcherzyk 7tc

reklama
W ciąży z synem serduszko pojawiło się dopiero w 8tc. Także jeszcze nic straconego :* wszystko zależy od tego kiedy była owulacja j kiedy nastąpiło zagnieżdżenie. 3mam kciuki za serduszko [emoji8]
Jeśli chodzi o puste jajo to beta zaczęła mi spadać i zaraz po tym pojawiły się takie brudne "upławy". Monii mysle że ten tydzień dłużej nie zrobi różnicy i naprawdę warto poczekać bo nieraz z takiej skreślonej przez lekarzy ciąży rodzą się zdrowiutkie dzieci
Dziękuje, kochana za pierwszym razem beta wynosiła 142 (to było 3.08) a dzisiaj już 10 716

W ciąży z synem serduszko pojawiło się dopiero w 8tc. Także jeszcze nic straconego :* wszystko zależy od tego kiedy była owulacja j kiedy nastąpiło zagnieżdżenie. 3mam kciuki za serduszko [emoji8]
Jeśli chodzi o puste jajo to beta zaczęła mi spadać i zaraz po tym pojawiły się takie brudne "upławy". Monii mysle że ten tydzień dłużej nie zrobi różnicy i naprawdę warto poczekać bo nieraz z takiej skreślonej przez lekarzy ciąży rodzą się zdrowiutkie dzieci
Dzisiejsza beta z 20841 urosła na 24645 trochę mało....

Dzisiaj beta już wynosiła 10 716
Wydaje mi się, że trochę mała ta beta jak na ten tydzien ciąży. Beta hcg ma to do siebie, że przy prawidłowo rozwijającej się ciąży, rośnie bardzo szybko w tych początkowych tygodniach. Moim zdaniem u Ciebie wynik powinien byc już koło 20000.

reklama
Wydaje mi się, że trochę mała ta beta jak na ten tydzien ciąży. Beta hcg ma to do siebie, że przy prawidłowo rozwijającej się ciąży, rośnie bardzo szybko w tych początkowych tygodniach. Moim zdaniem u Ciebie wynik powinien byc już koło 20000.
A jeśli do zapłodnienia doszło później skoro miałam nieregularny okres? Może to jest wcześniejsza ciąża a nie dopiero 8t

Do góry