Moniiiiiiii
Początkująca w BB
Który tydzień ciąży?Dzisiaj beta już wynosiła 10 716
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień ciąży?Dzisiaj beta już wynosiła 10 716
Dziękuje, kochana za pierwszym razem beta wynosiła 142 (to było 3.08) a dzisiaj już 10 716W ciąży z synem serduszko pojawiło się dopiero w 8tc. Także jeszcze nic straconego :* wszystko zależy od tego kiedy była owulacja j kiedy nastąpiło zagnieżdżenie. 3mam kciuki za serduszko [emoji8]
Jeśli chodzi o puste jajo to beta zaczęła mi spadać i zaraz po tym pojawiły się takie brudne "upławy". Monii mysle że ten tydzień dłużej nie zrobi różnicy i naprawdę warto poczekać bo nieraz z takiej skreślonej przez lekarzy ciąży rodzą się zdrowiutkie dzieci
Licząc od ostatniej miesiączki jutro powinien być 8 (ostatnia miesiączka 28.06-3.07). Cykle jednak miałam nieregularneKtóry tydzień ciąży?
To podobnie jak ja. Ja miałam 25.06.2019. Trzymam kciuki za Ciebie :*Licząc od ostatniej miesiączki jutro powinien być 8 (ostatnia miesiączka 28.06-3.07). Cykle jednak miałam nieregularne
Dzisiejsza beta z 20841 urosła na 24645 trochę mało....W ciąży z synem serduszko pojawiło się dopiero w 8tc. Także jeszcze nic straconego :* wszystko zależy od tego kiedy była owulacja j kiedy nastąpiło zagnieżdżenie. 3mam kciuki za serduszko [emoji8]
Jeśli chodzi o puste jajo to beta zaczęła mi spadać i zaraz po tym pojawiły się takie brudne "upławy". Monii mysle że ten tydzień dłużej nie zrobi różnicy i naprawdę warto poczekać bo nieraz z takiej skreślonej przez lekarzy ciąży rodzą się zdrowiutkie dzieci
Dziękuje i równieżTo podobnie jak ja. Ja miałam 25.06.2019. Trzymam kciuki za Ciebie :*
Kiedy masz wizytę u lekarza?Dziękuje i również
Wydaje mi się, że trochę mała ta beta jak na ten tydzien ciąży. Beta hcg ma to do siebie, że przy prawidłowo rozwijającej się ciąży, rośnie bardzo szybko w tych początkowych tygodniach. Moim zdaniem u Ciebie wynik powinien byc już koło 20000.Dzisiaj beta już wynosiła 10 716
Dopiero za 2 tyg kazał mi się zapisać. Chciałabym chyba jednak zmienić ginekologa i iść prywatnie. Myśle, ze poczekam te dwa tygodnie i pojdeKiedy masz wizytę u lekarza?
A jeśli do zapłodnienia doszło później skoro miałam nieregularny okres? Może to jest wcześniejsza ciąża a nie dopiero 8tWydaje mi się, że trochę mała ta beta jak na ten tydzien ciąży. Beta hcg ma to do siebie, że przy prawidłowo rozwijającej się ciąży, rośnie bardzo szybko w tych początkowych tygodniach. Moim zdaniem u Ciebie wynik powinien byc już koło 20000.