reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za mały pęcherzyk 7tc

Przy tak wysokich wartościach beta nie rośnie już tak szybko. Po co masz iść na kolejną? Ważne jest usg a nie beta.
Bo myślę, że płód nie rozwija sie prawidlowo. Zaszlam w ciążę mając spirale, nadal ją mam jest na swoim miejscu. Ginekolog powiedziala, ze nie ma potrzeby robic kolejnej bety a ja sie ciągle boję i mysle czy wzrosla czy nie. Zaczal mi sie 8tydz a od owulacji 6

reklama
Bo myślę, że płód nie rozwija sie prawidlowo. Zaszlam w ciążę mając spirale, nadal ją mam jest na swoim miejscu. Ginekolog powiedziala, ze nie ma potrzeby robic kolejnej bety a ja sie ciągle boję i mysle czy wzrosla czy nie. Zaczal mi sie 8tydz a od owulacji 6
Ginekolog ma rację. Po co masz się stresować? Czekaj na kolejne usg.

bez sensu żebyś robiła kolejną , wartości są tak wysokie ,że nie będzie takie przyrostu jak na początku ,

I jak? Ja mam puste jajo, w piątek idę na szpital :(
Przykro mi. W poniedziałek znowu pusto pokazał się jakis cień ale niewiadomo co to. Dziś mam wizytę u innego lekarza jeszcze tak dla pewności. Nadziei już nie mam. Lekarka czeka do pecherzyka o wielkości 3 cm A w poniedziałek był 2.47. Zapewne i ja dostanę skierowanie jak nie w tym to w przyszłym tygodniu :( coraz gorzej sobie z tym radzę. :(

Rozumiem cię, strasznie trudno jest się z tym pogodzić :( jeszcze raz będzie wszystko sprawdzone, bo wolałam jeszcze odczekać kilka dni, może coś się pojawi :( wywoływanie tabletkami, a w ostateczności zabieg
To u mnie ma być taka sama metoda. Pytałam już lekarke jak ma to wyglądać. Trzymam kciuki za Ciebie;* nie jest łatwo ale jest jakiś cień nadziei ;*

reklama
Do góry