Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz regularne cykle ? no w 7 tyg serduszko powinno być ,chyba że masz dłuższe cyklePani Doktor powiedziała, że beta przy pustym jaju rośnie ale mniej. A ja mam prawidłowy przyrost jak na ten wiek ciąży. I że to ja bardzo dziwi.
No więc ,zakładam że lekarz liczy 28dc ,więc Twoja ciąża może być młodsza , poczekaj spokojnie do poniedziałku , i mam nadzieje że będzie okZ reguły 30-32. 2 cykle wcześniej miałam przesuniecie o 12 dni okresu.
Wiem jak to jest , 2 razy poroniłam , ale na prawdę mam nadzieję ,że u Ciebie się uda , przecież lekarz nie skreślił tej ciąży , ja przy pustym jaju ,miałam mega niską bete na poziomie 20 po 48godz koło 50 ,potem plamienia ,u Ciebie tego nie ma więc jest szansaPowiem szczerze, że miałam nadzieję duża nadzieję do dziś. A dziś to tylko płakać mi się chce.