reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

Wiktoria nie martw sie moja niunia tez nosi ubranka na 0-3 miesiace a body itp na 62, urodzila sie z podobna waga bo 2500 wzrost 48 i urodzilam rowniez wczesniej tyle ze 5 tygodni. Wiec jak widzisz wszystko bardzo podobnie :):-)

reklama
Nie martwcie się to zależy przecież od wagi startowej itd.

A Adaś - 4 miesiące (dokladnie) - 7880gr, nie wiem ile mierzy ale ok 68 cm bo takie ciuszki nosi.

Dominika 4 miesiące i 19 dni waga 6575 g. W ciągu 6 tyg ponad 650 g. Zaczynała z wagą 3800g. Wzrost ok 65, powoli wyrastamy z 68, a niektóre rzeczy z 74 są na styk - dziwne te rozmiarówki:sorry2: Do dużych dzieci nie należy i wszyscy są zaskoczeni, że ma już 4,5 miesiąca.

Mikutek we wtorek, czyli gdy miał 4 miesiące i 3 tygodnie, ważył 8050g. W ciągu 6 tygodni przybrał 1050g.
Jeżeli chodzi o długość, to nie mierzyłam go ostatnio, ale zakładam mu ubranka na 74, a niektóre 74 już idą do pudła (np. śliczne bodziaczki Fixoni) i zamierzam przejrzeć kolejne pudła z ciuchami po Maksiu. Aczkolwiek 74cm to Mikuś raczej nie ma, chyba...

Urodził się z wagą 4000g i 56cm.

hejka,moj Maluch ma za tydzien 6 miesiecy i wazy 7580g,a ciszki na 74 zakladam ,niby ta waga nieduza ale drobny to on nie jest,wszyscy mowia,ze grubasek...

reklama
Do góry