reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

reklama
Hannah no ladnie wazy corcia. Moja na szczescie juz stopuje z waga .Na dzien dzisiejszy wazy 8700.Wzrost kolo 70-72 cm mierzona przeze mnie.

Hannah no ladnie wazy corcia. Moja na szczescie juz stopuje z waga .Na dzien dzisiejszy wazy 8700.Wzrost kolo 70-72 cm mierzona przeze mnie.
Na szczęście przystopowała, ale widzę że Klaudia też bo ostatnio mówiłaś 8300,a teraz tylko 400 gram więcej. Nadal równo rosną, bo między naszymi córciami było różnicy ok 0,5 kg.
Ale tak pediatra mówiła że teraz to zwolni. Co do długości to moja też ok 72 cm na oko ją zmierzyłam nie prostując nóg, nosi już bodziaki na 80 cm:tak:

Wiecie co ja sie zaczynam zastanawiac i martwic...
Wasze dzieci sa takie duze chodzi o wzrost i wage Moj Darek w siatce centylowej idzie na minimum. mu nie ktoer ubranka mamy jeszccze 62, albo 0-3mc, jak patrze na wasze dzidzie to sobie mysle ze on taki malutki bardzo dobrze przybiera na wadze ale urodzil sie 2460 i 51 cm trzy tygodnie przed terminem zastanawiam sie czy gdybym urodzila w terminie to czy duzo wiekszy by sie urodzil i ogolnie zastanawiam sie czy on jeszcze na drobi bo wporownaniu do rowiesnikow czyli waszych dzieci to jest naprawde maly

reklama
Do góry