reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

reklama
Na dzień dzisiejszy ważymy 9100 i mierzymy 69 cm. Jak się martwiłam, że Igul nie przybiera, tak teraz znów wystrzeliła strasznie do przodu na mleku modyfikowanym:happy:

A u nas okazało się, że mycha wcale nie jest poza siatką. To raczej matka jest niezbyt mądra, bo mierzyć nie umie :tak: Lecimy równo po 97 centylu, zresztą już zmieniłam siatkę

Szymon waży 9100 a wzrost to 80 cm. Ze wzrostem jest poza siatką ale waga strasznie nam spadła. Praktycznie z 97 centyla obecnie mamy 50, alekarka mówi żeby się nie przejmować. Widocznie Szymek tak ma.

Beatko nie wiem czym sie martwisz.WAGA JEST OK.moj synek wazyl 3 tyg 8600a jest troszke mlodszy i mial 71 cm w ksiazce dziecka te wymiary to norma:tak:coprawda wyglada do innych dzieci troszke maly ale jak sie urodzil to mial tylko 48cm:baffled:krociutki byl:sorry:teraz tak szybko nie nadrobi .moja kuzynka ma synka ktory ma 4 mies i jest dokladnie taki ja Konradek:szok:szok:ale urodzil sie 4400 i 60cm:szok::szok:na kazdy mies po kilo i dogonil Konradka:tak:tylko ze jest poza skala na jego wiek:-D:-D

reklama
Do góry