Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chyba nie wszystkie. U rodziców Maciuś sięga wyżej.Kasia zrób zdjęcie Kubusia przy kuchni gazowej i wklej na zamkniętym. Chciałabym zobaczyc jak on wypada wzrostowo na jej tle, bo wszystkie mają taką samą wysokośc
Kuba mierzy 86 cm wzrostu i waży 11 i pól kilo.
Oj to Zuzka jest chyba najchudsza z wrześniątek :-(nie wiem czy 9 kg waży a najgorsze że ma kiepski apetyt nie wiem ile ma wzrostu ale jest dość wysoka 4 miesiące temu miała 82 cm więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda
kruszynka z Zuzi!!
corka mojej kolezanki(8lat) jest taka chudziutka i sie smiejemy, ze Eliza jedne spodnie ma kilka sezonow: najpierw dlugie, potem rybaczki a na koncu krotkie, bo pas ciagle ten sam
ja zawsze marzylam o delikatnym drobnym dzieciaczku. julitka mala sie urodzila, ale od poczatku bardzo szybko przybierala na wadze i taka kluseczka z niej
A co ja mam powiedzieć? Maciuś przy urodzeniu ważył 2540g, a teraz ok.11,5kg A ponoć dziecko powinno potroić na roczek wagę urodzeniowąjulitka mala sie urodzila, ale od poczatku bardzo szybko przybierala na wadze i taka kluseczka z niej