reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Monia, NuŚka, jak Wy to robicie, że oni tacy szczupli?:confused::baffled::szok: Jak możecie to napiszcie na wątku o jedzeniu ile jedzą. Jestem ciekawska:-D:-p. Mój waży podobnie do Piotrusia.

Obiecuje odpisać ale teraz nie zdążę .
A Igor jest na 25 centylu i z wagą i z wzrostem :-) ale on zawsze była gdzieś pomiędzy 10 - 25 centylu

w kalendarzu rozwoju dziecka wyczytalam, ze przecietna waga dzieci w wiemu 12m-cy to 11kg i 75cm wzrostu

Zetez ja nie mam czasu na formum.... (praca filip dom i spanie) a wy o takich ciekawych sprawach sobie gadacie,
Ja od kilku miesiecy zamarwiam sie ze fifi jest za szczuply, a przeciez je,
teraz wazy ok, 9 kg i mierzy 75-76 cm,
fakt tata jest szczuply no ale 9 kg to chyba sporo za malo

Zetez ja nie mam czasu na formum.... (praca filip dom i spanie) a wy o takich ciekawych sprawach sobie gadacie,
Ja od kilku miesiecy zamarwiam sie ze fifi jest za szczuply, a przeciez je,
teraz wazy ok, 9 kg i mierzy 75-76 cm,
fakt tata jest szczuply no ale 9 kg to chyba sporo za malo

jesli sie dobrze rozwija, to nie za malo.
majandra ma problem ze macius wazy za duzo, a ty ze za malo:-D:-D:-D

dzieci maja rozna budowe cialka.

synek kolezanki (skonczyl 11m-cy) jest duzo szczuplejszy nim moja mala. julitka jest moze dobrze zbudowana, ale nie powiedzialabym, zeby byla gruba. wazy ok 10kg

kurcze no i musze spadac ,
a tyle bym sie chaila popytac.
moze mi sie uda w weekend poklikac,
trzymajcie sie mamusie:)

reklama
Kasia zrób zdjęcie Kubusia przy kuchni gazowej i wklej na zamkniętym. Chciałabym zobaczyc jak on wypada wzrostowo na jej tle, bo wszystkie mają taką samą wysokośc

Do góry