reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

to on do tych slodkich malusich nalezy. moj piotrus od poczatku byl duzy. troche szkoda, bo nie nacieszylam sie dlugo malenka kruszynka :-(

reklama
jak w środe bylam na kontroli u lekarza to zważylam Mateuszka i waży 9.6 kg
Ja nie ważyłam długo już Igora ale on więcej niż Twój na pewno nie waży

A powiem Wam coś jeszcze byłam dzisiaj na spacerze w parku i spotkałam koleżankę z liceum spacerowała ze swoja 3 miesięczną córcią i tak sobie rozmawiam i ona zagląda mi do wózka i mówi " o jaki on duży pewnie ma już 2 -3 lata":szok::-D:-D:-D a on taki raczej mniejszy niż większy jak na swój wiek. Widziałyście zdjęcia

a czemu sie wcześniej Pani nie pochwaliła:baffled:
jakoś wylecialo z glowy:tak::zawstydzona/y:

to on do tych slodkich malusich nalezy. moj piotrus od poczatku byl duzy. troche szkoda, bo nie nacieszylam sie dlugo malenka kruszynka :-(
czy on taki malutki to niewiem:no::no::no: wczoraj widzialam chlopczyka co byl miesiąc starszy od Mateuszka a wzrostowo to chyba o glowę mniejszy.A córeczka od mojego brata ma 1.5 roku i waży tyle co Mati i jest chyba tylko o 2cm wyższa

Ja nie ważyłam długo już Igora ale on więcej niż Twój na pewno nie waży

A powiem Wam coś jeszcze byłam dzisiaj na spacerze w parku i spotkałam koleżankę z liceum spacerowała ze swoja 3 miesięczną córcią i tak sobie rozmawiam i ona zagląda mi do wózka i mówi " o jaki on duży pewnie ma już 2 -3 lata":szok::-D:-D:-D a on taki raczej mniejszy niż większy jak na swój wiek. Widziałyście zdjęcia
jak ona ma 3 m-czne maleństwo to roczniak wydaje jej się duży

reklama
Do góry