reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu

reklama
Wiecie chcialabym jakies proste,bez zadnych dyni,kabaczkow,baklazanow,czy tam nie wiem,brokolow. U mnie tego nikt nie je wiec nie chce gotowac tylko dla jednej osoby.
Jutro np gotuje pomidorowa zupe i mam zamiar przed podaniem smietany i mocniejszym posoleniu wyjac marchew pietruszke i kawalek kurczaka do tego ryz i to blenderem po traktowac...chyba danie moze byc co nie? ;-)

Mm a to moj adres vanessab@onet.eu Dziekuje :-)

Iwonka, mój Mati rosołek jadł juz ze 3 razy i bardzo smakował :tak: a jesli chodzi pomidorówkę, to ja tak właśnie wczoraj zrobiłam z zupka jarzynową, były tam ziemniaczki, marchewka, brukselka, i zanim dodałam śmietanę, to odlałam trochę i Matik tez był zachwycony...

To ja dzisiaj sama też upichce zupine. Będzie pomidorowa. Dodam marchewke, pietruszke, ryż, mięsko z udka kurczaka, koperek i to wszystko zaleję przecierem babcinej roboty:tak:

ja tak robie z kazda zupka a tak jak je to dostaje troszke z naszego talerze lepiej smakuje :eek:
ostatnio u mamy nie bylo zupyi maly jadl podduszonego schabowego bez przypraw puzniej sciagnelam panierke plus ziemniaczki i buraczki

wiecie co ja mojemu dzicecku nie zaluje ale jak ja bym miala kupic sloiczek na obiad to tak ze trzy ;-) a i podejrzewam ze nie chcial by ich teraz jesc ze wzgeldu an smak a poza tym ja u nie miksuje juz oddawna i to jakos lepiej smakuje niz taka papka :eek: a zeba ani jednego a herbatniki te petitki wcina dzis na sniadanko dostal buleczke w takie male kosteczki posmarowana almette smietankowym

reklama
To my jesteśmy z jedzeniem na etapie eeeee początkującym niemal? Iga dławi się zupkami z kawałkami i wymiotuje, więc dalej tylko papki. A chrupkiem kukurydzianym o mało się nie udusiła :no: Czy któraś z Was też tak ma?

Do góry