reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu

reklama
Wiecie chcialabym jakies proste,bez zadnych dyni,kabaczkow,baklazanow,czy tam nie wiem,brokolow. U mnie tego nikt nie je wiec nie chce gotowac tylko dla jednej osoby.
Jutro np gotuje pomidorowa zupe i mam zamiar przed podaniem smietany i mocniejszym posoleniu wyjac marchew pietruszke i kawalek kurczaka do tego ryz i to blenderem po traktowac...chyba danie moze byc co nie? ;-)

Mm a to moj adres vanessab@onet.eu Dziekuje :-)

Iwonka, mój Mati rosołek jadł juz ze 3 razy i bardzo smakował :tak: a jesli chodzi pomidorówkę, to ja tak właśnie wczoraj zrobiłam z zupka jarzynową, były tam ziemniaczki, marchewka, brukselka, i zanim dodałam śmietanę, to odlałam trochę i Matik tez był zachwycony...

To ja dzisiaj sama też upichce zupine. Będzie pomidorowa. Dodam marchewke, pietruszke, ryż, mięsko z udka kurczaka, koperek i to wszystko zaleję przecierem babcinej roboty:tak:

ja tak robie z kazda zupka a tak jak je to dostaje troszke z naszego talerze lepiej smakuje :eek:
ostatnio u mamy nie bylo zupyi maly jadl podduszonego schabowego bez przypraw puzniej sciagnelam panierke plus ziemniaczki i buraczki

wiecie co ja mojemu dzicecku nie zaluje ale jak ja bym miala kupic sloiczek na obiad to tak ze trzy ;-) a i podejrzewam ze nie chcial by ich teraz jesc ze wzgeldu an smak a poza tym ja u nie miksuje juz oddawna i to jakos lepiej smakuje niz taka papka :eek: a zeba ani jednego a herbatniki te petitki wcina dzis na sniadanko dostal buleczke w takie male kosteczki posmarowana almette smietankowym

reklama
To my jesteśmy z jedzeniem na etapie eeeee początkującym niemal? Iga dławi się zupkami z kawałkami i wymiotuje, więc dalej tylko papki. A chrupkiem kukurydzianym o mało się nie udusiła :no: Czy któraś z Was też tak ma?

Do góry