reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Ja polecam kupić używane gondole i nowa spacerówke. Po pół roku z wózkiem każda będzie wiedziała czego szuka.

reklama
Tylko mało kto sprzedaje samą gondolę. Większość sprzedaje całość 3w1
Poszukaj ogłoszeń, nawet tych 3w1 bo gondole pouzywasz do ok 6 miesięcy a ze spacerowki dużo mam rezygnuje bo są ciężkie i duże wiec stelaż nie powinien być wtedy mocno zużyty, a fotelik można dokupić według własnego uznania lub trafić na taki zestaw gdzie jest jakiś dobry. Ceny wózków są tak różne ze te używane często wychodzą za grosze. Ja doskonale rozumie jak ktoś nie moze sobie pozwolić na wydatek 2tys na wózek który nie wiemy czy nam posłuży pol roku rok a moze i 3 lata wiec uzywka to naprawdę dobra opcja. Przy synku miałam queeny za zaledwie 80 euro a jeszcze za 100 go odsprzedalam wiec warto sie porozgladac. Tym razem mogłam sobie pozwolić na nowy zestaw ale tylko ze wzgledu na wielka różnice cenowa w Polsce a Hiszpanii i wiem ze wózek odsprzedam za podobną cenę co go kupilam.

reklama
Ile waży taka lekka spacerówka? Chciałabym sobie to porównać z takim wózkiem 2w1 np ten nad którym się zastanawiam waży 12kg i nie wiem czy to dużo czy mało?

Do góry