reklama
MamusiaDzidziulka
Fanka BB :)
Ja polecam kupić używane gondole i nowa spacerówke. Po pół roku z wózkiem każda będzie wiedziała czego szuka.
Ale to chyba wyjdzie podobnie cenowo?
Joannaa24
To ja dokładnie ten sam rozważam. Tylko nie mam gdzie zobaczyć go na żywo. No i wolałabym go bez fotelika a wszędzie jest zestaw 3w1...Myślałam nad tym bo szczerze mówiąc na jakiś super drogi mnie nie stać ... To mój pierwszy zakup pierwsze dziecko nie bardzo wiem na co dokładnie zwracać uwagę Zobacz załącznik 922274
Tylko mało kto sprzedaje samą gondolę. Większość sprzedaje całość 3w1Ja polecam kupić używane gondole i nowa spacerówke. Po pół roku z wózkiem każda będzie wiedziała czego szuka.
N
Natuś_ka
Gość
Poszukaj ogłoszeń, nawet tych 3w1 bo gondole pouzywasz do ok 6 miesięcy a ze spacerowki dużo mam rezygnuje bo są ciężkie i duże wiec stelaż nie powinien być wtedy mocno zużyty, a fotelik można dokupić według własnego uznania lub trafić na taki zestaw gdzie jest jakiś dobry. Ceny wózków są tak różne ze te używane często wychodzą za grosze. Ja doskonale rozumie jak ktoś nie moze sobie pozwolić na wydatek 2tys na wózek który nie wiemy czy nam posłuży pol roku rok a moze i 3 lata wiec uzywka to naprawdę dobra opcja. Przy synku miałam queeny za zaledwie 80 euro a jeszcze za 100 go odsprzedalam wiec warto sie porozgladac. Tym razem mogłam sobie pozwolić na nowy zestaw ale tylko ze wzgledu na wielka różnice cenowa w Polsce a Hiszpanii i wiem ze wózek odsprzedam za podobną cenę co go kupilam.Tylko mało kto sprzedaje samą gondolę. Większość sprzedaje całość 3w1
Heda
Hmmm... może. Ale sprzedaż gondole i kupisz fajna lekka spacerówkeAle to chyba wyjdzie podobnie cenowo?
Heda
Taaa i większość sprzedaje po 6mies używania góra po roku i szuka lekkiej spacerówki.Tylko mało kto sprzedaje samą gondolę. Większość sprzedaje całość 3w1
PrawdaTaaa i większość sprzedaje po 6mies używania góra po roku i szuka lekkiej spacerówki.
Ja się zakochałam w tym wózku jak mi się nie zmieni to właśnie ten kupimy
No i taki fotel mi się marzy do pokoiku dziecięcego
Na wózkach się nie znam, ale fotel polecam! To jest najwygodniejsza rzecz w moim domu
reklama