reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Ja kupiłam nowe chicco next to me dream, ono ma jeszcze funkcję kołyski i szczerze? Drugi raz bym się nie zdecydowała. Synek spał w nim dosłownie kilka dni a później do 8 msc z nami, tak mi było wygodniej go w nocy karmić. A z łóżeczka korzystałam jak z kosza na szpargały, leżały tam zabawki, jakieś ciuszki po praniu nim porozkładałam itp

reklama
Ja kupiłam nowe chicco next to me dream, ono ma jeszcze funkcję kołyski i szczerze? Drugi raz bym się nie zdecydowała. Synek spał w nim dosłownie kilka dni a później do 8 msc z nami, tak mi było wygodniej go w nocy karmić. A z łóżeczka korzystałam jak z kosza na szpargały, leżały tam zabawki, jakieś ciuszki po praniu nim porozkładałam itp
Ojj to szkoda takiego wydatku:/ no ale nigdy nie wiadomo czy cos się sprawdzi dopóki sami nie sprobujemy.
A mi dziś doszły dwie paczki:) mniejsza to otulacz do fotelika, a wieksza wózek:) miał być za jakieś dwa tygodnie a tu taka niespodzianka

Załączniki

• IMG_20181204_201143.jpg
    IMG_20181204_201143.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 128
  • IMG_20181204_201400.jpg
    IMG_20181204_201400.jpg
    828,2 KB · Wyświetleń: 118
Myślałam nad tym bo szczerze mówiąc na jakiś super drogi mnie nie stać ... To mój pierwszy zakup pierwsze dziecko nie bardzo wiem na co dokładnie zwracać uwagę :)
Screenshot_2018-12-05-12-51-12-119_com.android.chrome.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-05-12-51-12-119_com.android.chrome.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-12-51-12-119_com.android.chrome.jpeg
    53,5 KB · Wyświetleń: 337
Ja się zakochałam w tym wózku :) jak mi się nie zmieni to właśnie ten kupimy :)

No i taki fotel mi się marzy do pokoiku dziecięcego :)

Załączniki

• i-riko-naturo-denim-gleboko-spacerowy.jpg
    i-riko-naturo-denim-gleboko-spacerowy.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 89
  • 740423883_5_778x600_fotel-uszak-z-podnozkiem-od-producenta-dostawa-gratis-promocja-wielkopolskie.jpg
    740423883_5_778x600_fotel-uszak-z-podnozkiem-od-producenta-dostawa-gratis-promocja-wielkopolskie.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 91
Myślałam nad tym bo szczerze mówiąc na jakiś super drogi mnie nie stać ... To mój pierwszy zakup pierwsze dziecko nie bardzo wiem na co dokładnie zwracać uwagę :)Zobacz załącznik 922274

Czytalam o tej firmie. Moze lepiej zastanowic sie nad jakims fajniejszym ale uzywanym ? No i nosidelko jesli jezdzisz samochodem to raczej kupuje sie te z atestami. A moze ktoras z dziewczyn miala wozek z tej firmy i ma inne zdanie ?

reklama
@Am91 a czy masz mozliwosc podjechania do sklepu stacjonarnego z wozkami i przetestowania kilku modeli? Tak naprawde wiele drobiazgow jest waznych. Na przyklad kola (duze,malo, plastikowe,pompowane), czy raczka jest regulowana a jesli nie to czy Tobie i mezowi wygodnie sie prowadzi bez pochylania, jak ktos ma mniejszy samochod to czy wejdzie do bagaznika, pojemnosc kosza pod wozkiem, mozliwosc uatawienia spacerowki na plasko.... mnostwo tego. Rowniez polecam dobry, a uzywany! Ludzie czasem w smiesznych cenach sprzedaja.

Do góry