Ja kupiłam nowe chicco next to me dream, ono ma jeszcze funkcję kołyski i szczerze? Drugi raz bym się nie zdecydowała. Synek spał w nim dosłownie kilka dni a później do 8 msc z nami, tak mi było wygodniej go w nocy karmić. A z łóżeczka korzystałam jak z kosza na szpargały, leżały tam zabawki, jakieś ciuszki po praniu nim porozkładałam itp
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Ojj to szkoda takiego wydatku:/ no ale nigdy nie wiadomo czy cos się sprawdzi dopóki sami nie sprobujemy.Ja kupiłam nowe chicco next to me dream, ono ma jeszcze funkcję kołyski i szczerze? Drugi raz bym się nie zdecydowała. Synek spał w nim dosłownie kilka dni a później do 8 msc z nami, tak mi było wygodniej go w nocy karmić. A z łóżeczka korzystałam jak z kosza na szpargały, leżały tam zabawki, jakieś ciuszki po praniu nim porozkładałam itp
A mi dziś doszły dwie paczki mniejsza to otulacz do fotelika, a wieksza wózek miał być za jakieś dwa tygodnie a tu taka niespodzianka
Załączniki
N
Natuś_ka
Gość
Karex Quero New.Co to za wózek ?? Ja się zastanawiam nad kinderkraftem obecnie
Kinderkrafta lozeczko zanowilam
Joannaa24
Fanka BB :)
Który model jeśli można spytać?Co to za wózek ?? Ja się zastanawiam nad kinderkraftem obecnie
Am91
kb.karola90
Ja się zakochałam w tym wózku jak mi się nie zmieni to właśnie ten kupimy
No i taki fotel mi się marzy do pokoiku dziecięcego
Załączniki
Myślałam nad tym bo szczerze mówiąc na jakiś super drogi mnie nie stać ... To mój pierwszy zakup pierwsze dziecko nie bardzo wiem na co dokładnie zwracać uwagę Zobacz załącznik 922274
Czytalam o tej firmie. Moze lepiej zastanowic sie nad jakims fajniejszym ale uzywanym ? No i nosidelko jesli jezdzisz samochodem to raczej kupuje sie te z atestami. A moze ktoras z dziewczyn miala wozek z tej firmy i ma inne zdanie ?
patuśka
Przecudne kolorkiJa się zakochałam w tym wózku jak mi się nie zmieni to właśnie ten kupimy
reklama
patuśka
@Am91 a czy masz mozliwosc podjechania do sklepu stacjonarnego z wozkami i przetestowania kilku modeli? Tak naprawde wiele drobiazgow jest waznych. Na przyklad kola (duze,malo, plastikowe,pompowane), czy raczka jest regulowana a jesli nie to czy Tobie i mezowi wygodnie sie prowadzi bez pochylania, jak ktos ma mniejszy samochod to czy wejdzie do bagaznika, pojemnosc kosza pod wozkiem, mozliwosc uatawienia spacerowki na plasko.... mnostwo tego. Rowniez polecam dobry, a uzywany! Ludzie czasem w smiesznych cenach sprzedaja.