reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Ja kupiłam nowe chicco next to me dream, ono ma jeszcze funkcję kołyski i szczerze? Drugi raz bym się nie zdecydowała. Synek spał w nim dosłownie kilka dni a później do 8 msc z nami, tak mi było wygodniej go w nocy karmić. A z łóżeczka korzystałam jak z kosza na szpargały, leżały tam zabawki, jakieś ciuszki po praniu nim porozkładałam itp

reklama
Ja kupiłam nowe chicco next to me dream, ono ma jeszcze funkcję kołyski i szczerze? Drugi raz bym się nie zdecydowała. Synek spał w nim dosłownie kilka dni a później do 8 msc z nami, tak mi było wygodniej go w nocy karmić. A z łóżeczka korzystałam jak z kosza na szpargały, leżały tam zabawki, jakieś ciuszki po praniu nim porozkładałam itp
Ojj to szkoda takiego wydatku:/ no ale nigdy nie wiadomo czy cos się sprawdzi dopóki sami nie sprobujemy.
A mi dziś doszły dwie paczki:) mniejsza to otulacz do fotelika, a wieksza wózek:) miał być za jakieś dwa tygodnie a tu taka niespodzianka

Załączniki

• IMG_20181204_201143.jpg
    IMG_20181204_201143.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 130
  • IMG_20181204_201400.jpg
    IMG_20181204_201400.jpg
    828,2 KB · Wyświetleń: 121
Myślałam nad tym bo szczerze mówiąc na jakiś super drogi mnie nie stać ... To mój pierwszy zakup pierwsze dziecko nie bardzo wiem na co dokładnie zwracać uwagę :)
Screenshot_2018-12-05-12-51-12-119_com.android.chrome.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-05-12-51-12-119_com.android.chrome.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-12-51-12-119_com.android.chrome.jpeg
    53,5 KB · Wyświetleń: 346
Ja się zakochałam w tym wózku :) jak mi się nie zmieni to właśnie ten kupimy :)

No i taki fotel mi się marzy do pokoiku dziecięcego :)

Załączniki

• i-riko-naturo-denim-gleboko-spacerowy.jpg
    i-riko-naturo-denim-gleboko-spacerowy.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 97
  • 740423883_5_778x600_fotel-uszak-z-podnozkiem-od-producenta-dostawa-gratis-promocja-wielkopolskie.jpg
    740423883_5_778x600_fotel-uszak-z-podnozkiem-od-producenta-dostawa-gratis-promocja-wielkopolskie.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 94
Myślałam nad tym bo szczerze mówiąc na jakiś super drogi mnie nie stać ... To mój pierwszy zakup pierwsze dziecko nie bardzo wiem na co dokładnie zwracać uwagę :)Zobacz załącznik 922274

Czytalam o tej firmie. Moze lepiej zastanowic sie nad jakims fajniejszym ale uzywanym ? No i nosidelko jesli jezdzisz samochodem to raczej kupuje sie te z atestami. A moze ktoras z dziewczyn miala wozek z tej firmy i ma inne zdanie ?

reklama
@Am91 a czy masz mozliwosc podjechania do sklepu stacjonarnego z wozkami i przetestowania kilku modeli? Tak naprawde wiele drobiazgow jest waznych. Na przyklad kola (duze,malo, plastikowe,pompowane), czy raczka jest regulowana a jesli nie to czy Tobie i mezowi wygodnie sie prowadzi bez pochylania, jak ktos ma mniejszy samochod to czy wejdzie do bagaznika, pojemnosc kosza pod wozkiem, mozliwosc uatawienia spacerowki na plasko.... mnostwo tego. Rowniez polecam dobry, a uzywany! Ludzie czasem w smiesznych cenach sprzedaja.

Do góry